Til og fra Livsstilsefterskolen Hjarnø - så nemt er det

Livsstilsefterskolen Hjarnø ligger på en ø kun 5 minutters sejlads med færge fra Snaptun.

Hjarnø-færgen sejler 2-3 gange i timen, lige fra tidlig morgen og til kl. 23 om aftenen. Du kan se sejltiderne her og priserne for overfart her. Som elev på skolen er færgetransporten naturligvis inkluderet i prisen for skoleåret.

Skal du hjem på weekend i løbet af dit skoleåret kan du benytte dig af samarbejdet vi har med DK busser om efterskolebusser. Fra havnen i Snaptun kan du fredag eftermiddag tage efterskolebussen til de større byer i Danmark uanset om du skal nord på, syd på eller øst over mod Fyn og Sjælland.

På Hjarnø kører der ikke busser. Men frygt ikke at du står på havnen med al din bagage og ikke kan komme hen til skolen. På Hjarnø samarbejder vi nemlig med de lokale traktor-transportere. De henter og bringer elever, forældre og andre gæster ved færgen efter aftale.