Støt en elev efterskoledrømmen skal være mulig for alle

Vi mener, at alle skal have mulighed for at komme på efterskole. Et efterskoleophold byder på oplevelser og udfordringer, der giver unge mennesker livsduelighed og stærke sociale kompetencer. Livsstilsefterskolen Hjarnø følger de unge før, under og efter opholdet, og er med til at styrke selvværd og uddannelsesparathed hos dem, der har brug for et motiverende skub. Det betyder, at de unge efterfølgende vil være parate til at træde ud i samfundet med større mod og evne til at bidrage til og være en del af fællesskabet.

Støt en elev direkte

Nogle af de kommende elever på Livsstilsefterskolen Hjarnø kan have brug for en håndsrækning for at få opfyldt efterskoledrømmen. Har du lyst til at gøre en forskel, kan du støtte en kommende elev. Selv et lille beløb kan gøre en forskel, når mange støtter. Din støtte går ubeskåret og direkte til elever, der ikke selv har mulighed for at finansiere deres efterskoleophold.

Støt med et valgfrit beløb på Mobile Pay

Læs mere om vores camps og aktiviteter

Så skriv eller ring til os.

Line Hansen, tlf.: 60988040 eller mail: info-hjarnoe@bgi.dk