Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik

Livsstilsefterskolen Hjarnø hører under BGI Akademiet, og derfor deler de også cookiepolitik. Hvis du vil vide mere kan du læse mere herunder.

Formål

Formålet med BGI akademiet’s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger du efterlader dig, når du besøger BGI akademiet’s hjemmeside.

Kort om BGI akademiet

Denne hjemmeside ejes og drives af BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld, CVR: 10238315, Tlf.: 75681022. Kontakt os via e-mail: info@bgi.dk

Databeskyttelse

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail: info@bgi.dk.

Formålene med og retsgrundlaget for BGI akademiet’s behandling af dine personoplysninger

BGI akademiet indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på bgiakademiet.dk på to måder:

  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger
  • Ved brug af såkaldte cookies

BGI akademiet’s indsamling af personoplysninger sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. BGI akademiet indsamler kun de personoplysninger om dig, som du selv afgiver til BGI akademiet. Det kan fx være i følgende situationer:

  • du tilmelder dig som elev
  • du indsender dine oplysninger som værge ved tilmelding af elev
  • du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev

BGI akademiet’s behandling af dine personoplysninger sker på grundlag af kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller din tilmelding som elev eller værge. I enkelte tilfælde sker BGI akademiet’s behandling af dine personoplysninger på grundlag af dit forudgående samtykke til et eller flere specifikke formål, jf. artikel 6, stk. 1, litra a) i databeskyttelsesforordningen.

Vi overlader dine personoplysninger til vores databehandlere.

BGI akademiet bestræber sig på, at dine personoplysninger opbevares inden for EU og EØS.

BGI akademiet benytter sig imidlertid af leverandører, der behandler dine data i eller fra lande uden for EU og EØS. Vi kan oplyse, at de pågældende leverandører enten har tilsluttet sig EU-US Privacy Shield eller at BGI akademiet og leverandøren har indgået EU’s Standard Contractual Clauses. Kopi af aftalegrundlaget kan rekvireres hos BGI akademiet.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at forbedre brugeroplevelsen på BGI akademiet’s digitale tjenester, f.eks. gennem analyser og målrettede undersøgelser.

Når du besøger bgiakademiet.dk indsamler BGI akademiet via cookies information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger BGI akademiet til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på bgiakademiet.dk og til at understøtte vores udbud af det indhold, som du bliver præsenteret for på bgiakademiet.dk.

Disse oplysninger bliver ikke sammensat med personoplysninger, som du eventuelt selv har afgivet til BGI akademiet.

BGI akademiet bruger forskellige analyseværktøjer, såsom Raptor, Google Analytics og Hotjar, der bistår BGI akademiet med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af bgiakademiet.dk.

Læs mere om BGI akademiet’s cookie-politik længere nede på siden.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

Retten til at trække samtykke tilbage

Såfremt du har afgivet et samtykke til BGI akademiet’s behandling af dine personoplysninger, fx i forbindelse med din tilmelding som elev eller værge eller til BGI akademiet’s nyhedsbrev, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har der derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Dine rettigheder

Såfremt BGI akademiet’s behandling af dine personoplysninger er omfattet af databeskyttelsesforordningen, har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du har også ret til indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Cookiepolitik

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. 

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. 

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.bgiakademiet.dk

Din aktuelle tilstand: Tillad alle cookies. 

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 06-07-2019 af Cookiebot:

Nødvendig (4)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
__RequestVerificationToken bgiakademiet.dk Hjælper til at forebygge Cross-Site Request Forgery (CSRF) angreb. Session HTTP Cookie
ASP.NET_SessionId [x2] bgiakademiet.dk
efterskolerne.dk
Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Session HTTP Cookie
CookieConsent bgiakademiet.dk Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne. 1 år HTTP Cookie

Statistik (3)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_ga bgiakademiet.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år HTTP Cookie
_gat bgiakademiet.dk Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren 1 dag HTTP Cookie
_gid bgiakademiet.dk Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag HTTP Cookie

Marketing (6)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_fbp bgiakademiet.dk Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr. HTTP Cookie
_hjIncludedInSample bgiakademiet.dk Angiver om brugerens navigation skal registreres i en given statistik. Session HTTP Cookie
ads/ga-audiences google.com Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder. Session Pixel Tracker
fr facebook.com Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. 3 mdr. HTTP Cookie
pagead/1p-user-list/# google.com Afventer Session Pixel Tracker
test_cookie doubleclick.net Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies. 1 dag HTTP Cookie

Uklassificeret (1)

Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
esf#lang efterskolerne.dk Afventer Session HTTP Cookie

Har du spørgsmål?

Så skriv eller ring til os.
Tlf.: 60 98 80 40, e-mail: info-hjarnoe@bgi.dk

Vi benytter cookies

OK