Børn fra Glud Skole havde en skøn og anderledes Motionsdag på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Livsstilsefterskolen Hjarnø var vært for Glud Skoles årlige Motionsdag

Formålet med motionsdagen har været at alle børn skal have det sjovt, mens de bevæger sig. Derfor havde pigerne fra BGIs fitnesslinje planlagt en række alternative lege og aktiviteter for børnene på Glud Skole. Gummistøvlekast, tovtrækning, gulerodsleg og kartoffelløb var blandt nogle af de meget populære aktiviteter, der både foregik på efterskolen men også på gåturen mellem færgen og efterskolen.

 

”Det hele handler om, at finde glæden ved bevægelse” forklarede Laila, lærer på BGI akademiet og ansvarlig for aktiviteterne sammen med BGI eleverne, ”og det gør man tit, når man laver noget aktivt sammen, som er lidt anderledes.

 

Lærerne fra Glud Skole oplevede også, at der var aktiviteter, som alle børnene kunne deltage i.

”Vi har børn, der normalt kan have svært ved at deltage, men som er med i dag, og som har det rigtig sjovt”, fortalte Lotte, der bemærkede at alle børn var glade og havde en god dag.

 

Christina, der også er lærer på Glud Skole, bemærkede at det var dejligt at prøve andre ting af end den vante løbetur, ”og så er det dejligt at være på Hjarnø, både fordi øen er en del af vores lokalsamfund, og flere af vores elever bor her. Men også fordi den er en virkelig fin ramme for sådan en dag her.”

Please accept marketing cookies to watch this video

Motionsdag 2019

IMG_0782.JPG

Kom med på Camp

Camps, aktiviteter og besøgsdage

Se vores faciliteter

Se alle

Vi benytter cookies

OK