Støtte til skoleåret 20/21 – støtten er nu fordelt

Støtteforeningen for Livsstilsefterskolen Hjarnø fordeler hvert år i maj/juni de støttemidler, der er til rådighed for det kommende skoleår.

Disse er nu fordelt, og alle indkomne ansøgninger til skoleåret 20/21 imødekommes. 4 elever modtager således støtte til skoleåret 20/21. 

Støtteforeningen for Livsstilsefterskolen Hjarnø støtter elever, der har brug for en økonomisk håndsrækning til deres efterskoleår. I hver ansøgningsrunde tildeles beløb på op til 20.000 kr.

De tildelte beløb afhænger af midlerne i støttepuljen det pågældende skoleår.

Til efterskoleåret 20/21 modtog Støtteforeningen 4 ansøgninger. Alle 4 opfyldte alle kriterier for tildeling af støtte. Det er derfor besluttet, at puljen deles ligeligt mellem de 4 ansøgere.

Midlerne i Støtteforeningen kommer fra virksomheds støttemedlemsskaber, enkeltdonationer fra private og indtægter fra støttearrangementer. Støttemidlerne fordeles i puljer, som kan variere fra år til år, alt afhængig af støttemedlemmer, bidrag og arrangementer.

Nyhed: Mulighed for at støtte med personligt medlemsskab

Det er nu også muligt at støtte Støtteforeningen med et personligt medlemskab. Det personlige medlemsskab oprettes ved at sende en mail til stoetenelev-hjarnoe@bgi.dk  med navn og mail samt ved at overføre 100 kr. på mobilpay: 140678. Støtten går ubeskåret og direkte til en kommende elev på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Hvem støtter eleverne i skoleåret 20/21

Du kan se, hvem der støtter en elev i skoleåret 20/21 her

Vil din virksomhed støtte en elev i skoleåret 21/22? Læs mere her

Elever ved stranden Hjarnø.jpeg

Vil du ansøge om støtte?

Du kan også ansøge om støtte til dit kommende skoleår på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Støtteforeningen mødes en gang årligt for at vurdere de indkomne ansøgninger.

Læs mere om Støtteforeningen, og hvordan du ansøger, nederst her På denne side kan du også læse om de øvrige muligheder for støtte til dit efterskoleår.

Kommende støttearrangementer

Vil du vide mere?

Kontakt Støtteforeningen for Livsstilsefterskolen Hjarnø
Pige på stranden.jpg

Vi benytter cookies

OK