Nu kan du også tage 8. klasse på Livsstilsefterskolen Hjarnø

 

Drømmer du om at tage på efterskole allerede i 8. Klasse? Samtidig med at du begynder en livsstilsændring for dig selv, sammen med en masse andre unge med samme mål? Perfekt! Så har du muligheden nu. 

Det er med stor glæde at vi kan fortælle, at det nu også er muligt at vælge 8. klasse på Livsstilsefterskolen Hjarnø.  

På Livsstilsefterskolen Hjarnø tager du ikke bare din 8. klasse, som du normalt ville gøre det i Folkeskolen. Du får OGSÅ alle de fede efterskoleoplevelser, hjælp til en livsstilsændring og det stærke tætte sammenhold med de andre på skolen. Undervisningen foregår niveauopdelt og adskiller sig ikke meget fra beskrivelserne, som du kan læse under “undervisning”. 

Fra skoleåret 20/21 skal alle elever i 8. klasse aflægge prøve i mindst ét af de fire håndværk og design, billedkunst, musik og madkundskab. Det er frit for efterskolerne, hvilke(t) af fagene eleverne skal have mulighed for at aflægge prøve i. Du får mere at vide om, hvilket prøvefag, du skal aflægge prøve i, når skoleåret nærmer sig.

Kort sagt går vi i dybden med 8. klasse-fagenes indhold og metoder, så du er klar til 9. klasses krav og forventninger, samtidig med at du får alle de fede fokusfag, interessefag og oplevelser, som Livsstilsefterskolen Hjarnø byder på.

Vil du vide mere om et efterskoleophold på Livsstilsefterskolen Hjarnø i 8. klasse, er du meget velkommen til at kontakte os eller tilmelde dig allerede nu. 

Besøgsdage

Husk, at du og din familie altid er velkommen til at besøge os på skolen. Vi har besøgsdage flere gange i løbet af året, men du er også velkommen til at lave en anden aftale med os. 

Se vores besøgsdage

Læs også vores andre nyheder

Se alle

Test efterskolelivet på camp

Se alle

Fokus- og interessefag

Se alle

Se vores faciliteter

Se alle

Vil du vide mere?

Så skriv eller ring til Line

Vi benytter cookies

OK