BGI akademiet overtager ejendom på Hjarnø

BGI akademiet overtager pr. 15. september den ejendom, der tidligere har tilhørt Phønix Efterskole på den lille ø, Hjarnø, i Horsens Fjord. Der vil inden længe blive sat en udviklingsproces i gang.

Phønix Efterskole lukkede i aug. 2018 efter 8 år som aktiv efterskole. Skolen har tidligere haft plads til 50 elever og ligger på en grund på ca. 20.000 m2. BGI akademiets ledelse ser frem til at overtage og videreudvikle stedet i BGI akademiets navn, og vil inden længe sætte en udviklingsproces i gang;

Vi ser frem til at overtage det nye område og se nærmere på de mange muligheder, der foreligger. Vi sætter en udviklingsproces i gang og har allerede flere ideer i spil. Vi glæder os til at lære øen og dens beboere bedre at kende,” siger Troels Ross Petersen, leder af BGI akademiet. 

Det er endnu ikke besluttet, hvordan området skal indgå i BGI akademiets tilbud og struktur. I løbet af efteråret vil der blive udarbejdet en tidsplan, der blandt andet omfatter en plan for en omfattende renovering. Hvornår der kommer til at bo efterskoleelever fast på Hjarnø er endnu ikke besluttet, men stedet vil allerede fra dette skoleår blive anvendt til forskellige arrangementer for BGI akademiets elever.

Yderligere oplysninger:

Troels Ross Petersen, leder, BGI akademiet tlf. 6010 9600

Flere nyheder fra BGI akademiet

Kommende arrangementer

Vi benytter cookies

OK