Skal Livsstilsefterskolen Hjarnø være din nye arbejdsplads?

Ledige stillinger

Når vi har ledige stillinger lægger vi dem op her.

Der sker hele tiden nyt på en efterskole. Kollegaer tager på barsel eller søger nye udfordringer - og nye behov opstår for forskellige faglige profiler. Derfor er du også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.Hold øje her på siden eller følg os på LinkedIn eller Facebook. 

Elever ved stranden Hjarnø.jpeg

VIL DU VÆRE MED?
Så send cv og ansøgning til vores jobbank: job-hjarnoe@bgi.dk

Vi gemmer din ansøgning i 4 måneder (efter gældende lovgivning). Efter de 4 måneder, er du velkommen til at gensende din ansøgning.

Er der nogle krav til dig og din baggrund?

Hvis du vil efterskolelivet, kan der være plads til dig, uanset om du har en usædvanlig baggrund, en skæv fagkombination eller er sundhedsfaglig eller læreruddannet. Det vigtigste er, at dit hjerte brænder for at hjælpe unge mennesker videre i livet. Og at du har faglige kompetencer til at støtte dem i forhold til deres fysiske og mentale sundhed eller deres uddannelsesparathed. 

Lad os høre lidt om dig

F.eks:

  • Hvorfor ser du dig selv som underviser på vores efterskole?
  • Hvad giver det dig at involvere dig i vores elevers begejstring, bekymringer og drømme – evt. også som deres huslærer i den frie tid?
  • Hvorfor glæder du dig til 360-graders-opgaveløsninger og en varieret hverdag med både sjov og seriøsitet?

Fortæl os om dit drømmescenarie og din motivation: Hvilke fag drømmer du om at undervise i? Er det mon de boglige fag eller et eller flere idræts- eller sundhedsfag? Eller drømmer du om en kombination af begge? (Alle tre varianter lyder godt for os). Hvor har du tidligere undervist eller haft hold (skoler, foreninger, klubber) – og på hvilket niveau? Og hvad driver dig i det hele taget?

Forskelle gør os nysgerrige – og klogere, så tøv ikke med at sende din ansøgning vores vej. Tjek vores hjemmeside for detaljer om alle vores fokus- og interessefag.

Vil du vide mere?

Så skriv eller ring til os

Vi benytter cookies

OK