Skal Livsstilsefterskolen Hjarnø være din nye arbejdsplads?

Vi opdaterer løbende siden med ledige stillinger, så se mere herunder.

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men du er meget velkommen til at sende os en ansøgning, og få mulighed for at komme forrest i ansøgningskøen.

Vi er en helt ny skole med opstart af første elevhold i august 2020. Derfor har vi selvfølgelig også brug for nye kolleger på skolen til den tid. Derudover vil der hele tiden opstå nye muligheder - både på vores efterskole på Hjarnø, men også på BGI akademiet i Bjerre, som vi er en del af.

Perler.jpg

Er der nogle krav til dig og din baggrund?

Hvis du vil efterskolelivet, kan der være plads til dig, uanset om du har en usædvanlig baggrund, en skæv fagkombination eller er sundhedsfaglig eller læreruddannet.

Lad os høre lidt om dig

F.eks:

• Hvorfor ser du dig selv som underviser på vores efterskole?
  • Hvad giver det dig at involvere dig i vores elevers begejstring, bekymringer og drømme – evt. også som deres huslærer i den frie tid?
  • Hvorfor glæder du dig til 360-graders-opgaveløsninger og en varieret hverdag med både sjov og seriøsitet?

Fortæl os om dit drømmescenarie og din motivation: Hvilke fag drømmer du om at undervise i? Er det mon de boglige fag eller et eller flere idræts- eller sundhedsfag? Eller drømmer du om en kombination af begge? (Alle tre varianter lyder godt for os). Hvor har du tidligere undervist eller haft hold (skoler, foreninger, klubber) – og på hvilket niveau? Og hvad driver dig i det hele taget?

Forskelle gør os nysgerrige – og klogere, så tøv ikke med at sende din ansøgning vores vej. Tjek vores hjemmeside for detaljer om alle vores fag, valgfag og sundhedsfag.

VIL DU VÆRE MED?
Så send cv og ansøgning til vores jobbank: info-hjarnoe@bgi.dk.

Vi gemmer din ansøgning i 4 måneder (efter gældende lovgivning). Efter de 4 måneder, er du velkommen til at gensende din ansøgning.

Så skriv eller ring til os.
Line Staunsgaard Hansen