Info til kommende elever til dig der skal begynde på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Kære kommende elev på Livsstilsefterskolen Hjarnø i skoleåret 2021/2022

Er du begyndt at glæde dig til dit år på efterskole? Vi glæder os VILDT til at byde dig velkommen indenfor. Du må også være spændt? Det kan vi godt forstå, og der er masser at glæde sig til!

At begynde på efterskole kræver lidt forberedelse. Der er ting, du skal huske at pakke, og der er informationer, der er gode at få. Mange af dem har du allerede fået. Nogle af dem, og flere til, kan du også læse her på siden.

Ændring til åbningsmødet d. 7. august

Vi har ændret i planen for åbningsmødet I kan se ændringerne her.

Pakkeliste til dit efterskoleår på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Til værelset:

• Rullemadras til seng (madrasmål er 90x200)
  • Dyne og hovedpude samt 2 sæt sengelinned
  • Sengetæppe
  • Plakater, blomster/pynt, (tyggegummi til ophæng kan købes på skolen, køber du selv, skal det være den blå udgave.
  • Tøjbøjler til skab
  • Vasketøjskurv
  • Lille hængelås til dit skab

Personlig pleje:

• Håndklæder – toiletsager, husk håndsæbe
  • Ispose til idrætsskader (genfrys) – du skal medbringe 1 stk.
  • Medicin (også smertestillende til f.eks. hovedpine, mavepine m.m.), sportstape, elastikbind, plaster

Til skolebrug:

• Ordbøger til dansk, engelsk og tysk kan medbringes, men eleverne får via skolens abonnement adgang til den elektroniske udgave af Gyldendals røde ordbøger.
  • Sportstøj
  • Sportssko til indendørs brug
  • Sportssko til udendørs brug, som du går rigtig godt i.
  • Badetøj - til SPA og til badning
  • Skoletaske som skal bruges, når du skal til undervisning
  • Skriveredskaber
  • Lommeregner
  • Lineal, tegnetrekant, passer
  • Mapper og papir til skolebrug
  • Velfungerende og opdateret bærbar computer til undervisningsbrug
  • Printer (skal bruges til terminsprøver i uge 41 og til sommerens skriftlige prøver. Skal være på skolen senest uge 39)

Uundværlige ting:

• Ur – vækkeur
  • Krus, hvis du vil have noget varmt at drikke med over på værelset
  • Tallerken, bestik, krus, frugtpose, madkasse og drikkedunk til ture ud af huset (udlandsture m.m.)
  • Cykel med støttefod, som er i lovlig og sikkerhedsmæssig forsvarlig stand. Cyklen skal
    vedligeholdes under skoleopholdet, således at den altid er klar til brug – Skal bruges fra start.
  • Cykelhjelm, cykellygter, pumpe, lappegrej – Skal bruges fra start.
  • Refleksvest (kan evt. købes på BGIs webshop med logo) – Skal bruges fra start.
  • Regntøj og gummistøvler (eller gode udesko)
  • Varmt tøj til morgenmotion, når det bliver efterår/vinter og til de hyggelige aftener rundt om bålet
  • 5-meter forlængerledning, til PC m.v.

Skal bruges i løbet af året:

• Sygesikringsbevis (både gult og blåt - blå er en forudsætning for at deltage i udlandsture)
  • Gyldigt pas - – Skal være på skolen fra skolestart.
  • Sovepose og liggeunderlag (kun til ture)

Må ikke medbringes:

• Mobiltelefon (må medbringes efter introperioden, dvs. 24/8)
  • PC/tablet (må medbringes efter introperioden, dvs. 24/8)
  • Eksterne skærme og spillekonsoller (Xbox/playstation o.lign.)
  • Micro/mini-ovn/el-kedel/toaster o.l.
campingsæt_rejsesæt.JPG

Ferier

Livsstilsefterskolen Hjarnø holder lukket i efterårsferien (uge 42), juleferien (uge 51 + 52) og vinterferien (uge 7). Vær opmærksom på, at vi går i skole i de 3 dage op til påske, det vil sige mandag til onsdag.

Udlandsture

Som du ved, kan du også glæde dig til de 3 ture (heraf min. 2 ture til udlandet) og flere mindre ture i løbet af året. Her får du særlige pakkelister alt afhængig af destination :-)

Fysioterapi

Er du langtidsskadet, og har du brug for behandling hurtigt efter skolestart, er det muligt at tage kontakt til vores fysioterapi, på Gramvej i Hornsyld, inden opstart, for at aftale nærmere.

Du, og dine forældre, er også velkommen til at kontakte vores fysioterapeuter inden skolestart, hvis du har været i et fysioterapeutisk forløb hjemme og ønsker at fortsætte behandling eller genoptræning hos vores fysioterapeuter. Du kontakter vores fysioterapi på info@fysio-sport.dk. Du kan læse mere om fysioterapi og finde vores basis træningsprogram ved at klikke dig videre herunder på linket.

Fysioterapi på BGI akademiet

Årsplan

Den endelige årsplan for hele skoleåret får I udleveret, når I møder ind på skolen d. 7. august. Du finder den foreløbige årsplan herunder (åbner i pdf i ny fane).

Årsplan skoleåret 21/22

Fik vi sagt, at vi glæder os til at se dig?

For dét gør vi!

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde flere gode råd, informationer under Godt at vide for mor og far

Kontakt os på

tlf:75681022 eller mail: info@bgi.dk