Outdoor Camp - Fede oplevelser og sjove udfordringer i naturen

Outdoor camp udfordrer dig med de fedeste oplevelser i det fri. Campen er for både drenge og piger mellem 10-15 år og byder på en masse oplevelser i naturen. Vi skal fiske, bygge lejr, lave mad over bål og sove under åben himmel.

Du får jord under neglene, vildmarkstricks og havudsigt - kort sagt;  masser af frisk luft, og det gode er, at du kan være med, uanset din frilufts-erfaring.

Næste Outdoor Camp foregår fra den 16 .oktober – 18. oktober.

Glæd dig til at at udforske ø-livet, livet i det kolde vand, lave bål, bygge lejr og spise alle måltider udendørs. Og glæd dig til at møde en masse nye venner, prøve sjove udfordringer, hygge om bålet og meget meget mere.

Alle kan være med

Du kan være med, uanset om du har en masse frilufts-erfaring, eller om du skal overnatte i det fri for første gang. Samarbejde er en vigtig del af campen, og vi løser opgaverne i fællesskab og med respekt for den natur vi er i. Målet er at præsentere dig for noget nyt, måske rykke nogle grænser - og give dig nogle super fede oplevelser.

Mads Edvardsen.png
I naturen bliver det konkret, hvad vi gør for hinanden. Det er et fælles ansvar, og at vi ”løfter i flok” giver rent faktisk mening. Alle har en vigtig plads, og alt er vigtigt. Det er vigtigt, vi kan holde varmen, der er vigtigt, vi får noget at spise, og det er vigtigt, at vi tager os af hinanden. Man er altid god til noget - nogle er gode til det ene og andre noget andet.

Mads Edvardsen. Vejleder på Outdoor Campen

Outdoor Camp for alle

Eksempel på Program

Dag 1:

  • Vi begynder så småt at bygge bygge/slå lejr.
  • Lave bålsted, som vi vi bruger til at lave aftenssnacks på.
  • Hygge ved bålet - og der vil være mulighed for at sove på skolen, i telt, eller under åben himmel. 

Dag 2:

  • Vi skal ud og fiske, fange rejer og kigge på livet i det lave vand - hvis vejret ikke tillader det, går vi på "jagt" på øen.
  • Vi tilbereder vores fangst over bål eller i røgovnen (Vi spiser også medbragt mad).
  • Lejren bygges færdig, så vi kan sove ude.
  • Aftenekspedition. Vi skal prøve at orientere os i mørket. Turen går til vikinge skibsætningerne på den sydøstlige side af øen.

Dag 3: 

  • Vi pakker lejren sammen igen og har fokus på at efterlade naturen i pæneste orden. 

Alle måltider spises ude, så der er tid til at opleve og være i naturen.


Kort sagt; Der er MASSER at glæde sig til! Når du igen er på Hjarnøfærgen med kurs mod fastlandet, er det med oplevelser i rygsækken, og forhåbentlig smag på endnu flere eventyr i det fri.

Tidspunkt:

Lørdag d. 16/10-2021 kl. 16:00 – mandag d. 18/10-2021 kl. ca. 15:00

 

Alder:

Outdoor Camp er for både drenge og piger mellem 10 - 15 år.

Tilmelding

Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Der er begrænset antal pladser.

Pris: 995 kr. 

Med i prisen er al transport mellem Snaptun og efterskolen på Hjarnø, alle måltider, overnatning, en camp-t-shirt, en masse fede aktiviteter og naturoplevelser.

NB:

Du skal selv medbringe: sovepose, liggeunderlag og varmt tøj. Husk at angive størrelse på t-shirt, når du tilmelder dig.

Tilmeldingsfrist: oplyses snarest

 

Pladserne fordeles efter "Først-til-mølle-princip". Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte.

Mads Edvardsen.png

Mads Edvardsen. Vejleder på Outdoor Campen og lærer på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Mads er lærer på Livsstilsefterskolen Hjarnø og har ansvaret for natur og outdoorlivet på skolen. Mads har tidligere været på naturvejleder på Tønballe Naturcenter og har selv dyrket, og undervist i, friluftsliv i mange år med respekt for naturen og dens ressourcer. Han er uddannet Mentor fra Københavns Universitet og ved, hvordan man bedst muligt når ind til unge og hjælper dem med at udvide deres verdensbillede. 

Mads har været ansvarlig for flere projekter, hvor unge blev introduceret for udelivet. Bl.a. på Tønballe Naturcenter, der årligt har besøg af ca. 200 skoleklasser. 

Læs mere om Mads Edvardsen og hans erfaringer med unge i naturen her.

 

Tilmelding til Outdoor Camp

Vil du vide mere?

Så ring eller skriv til os

Se vores andre camps og aktiviteter

Se alle

Se vores faciliteter

Se alle
DJI_0108.jpg

Vi benytter cookies

OK