Foredrag og støttearrangement med tv-læge, Charlotte Bøving

Er du klar til en sjov og underholdende aften, hvor Charlotte Bøving giver inspiration til sund livsstil - og til at leve livet, mens vi kan?

Og ønsker du samtidig at støtte et godt formål? Så læs med, for den 9. november inviterer vi inden for til foredrag med Charlotte Bøving.

*Alle er velkomne. Billetsalget fra foredraget går ubeskåret til Støtteforeningen for Livsstilsefterskolen Hjarnø, der hjælper kommende elever med en økonomisk håndsrækning til deres efterskoleår. *

Siden Charlotte skrev og udgav sin første bog ”Jeg lever med en udløbsdato” har hun holdt foredrag om vigtigheden i at sætte pris på, og leve livet – det sunde gode liv

I 2016 fik Charlotte stillet en kræftdiagnose. I foredraget fortæller hun om sin personlige rejse hånd i hånd med kræftsygdommen. Charlotte ønsker at inspirere til at vi taler om, og tager stilling til, livets store spørgsmål mens vi kan, så vi er bedre rustet til modgang i livet.

Anekdoter fra Charlottes liv

Charlotte vil fortælle sjove anekdoter fra ”Lægen flytter ind”-programmerne, der er de mest sete DR2-programmer nogensinde. Trods sin kontante form er programdeltagerne hende taknemmelig, fordi hun har inspireret dem til at ændre livsstil.

Charlotte vil også fortælle om sin opvækst i et hjem med en psykopatisk far, som drak, og var voldelig og utro.

I foråret 2020 udgav Charlotte endnu en bog, hvor fokus er på den værdige død, samt den svære samtale om liv og død. I foredragets anden del, giver Charlotte Bøving og partneren Christina Jørgensen sammen et lille indblik i deres fælles historie, i det de kalder ”Fik du sagt det, du ville?

Dato:

Tirsdag den 9. november 2021 fra kl. 19.00-20.30.

Pris:

175 ,- inkl. kaffe/the/vand og lidt til kaffen.

Al billetindtægt går til Støtteforeningen.

Støt et godt formål

Arrangementet holdes til fordel for Støtteforeningen for Livsstilsefterskolen Hjarnø. Støtteforeningen hjælper unge, der har brug for en økonomisk håndsrækning til deres efterskoleår. Hele indtægten fra salg af entrebilletten på 175 kr. går direkte og ubeskåret til foreningen.

Læs mere om Støtteforeningen for Livsstilsefterskolen Hjarnø her.

Tilmeld mig Charlotte Bøving foredrag

Om Charlotte Bøving

Charlotte Bøving er uddannet læge med speciale i almen medicin. Hun er oprindelig fra Varde, hvorfra hun i dag også driver sin praksis i det stilfulde og karismatiske hus Jugendhuset.

Hun har en lang idrætskarriere bag sig og brænder i dag absolut for sundhed. I september 2010 stiftede hun Jugendhusets Sundhedsskole med 360 graders sundhedstjek og indføring i Sund Livsstil & Hvorfor – et nyt livsstilskoncept, hvor der gøres op med individuelle udfordringer én gang for alle. Og på en let og tilgængelig måde, hvor alle kan være med.

Charlotte Bøving debuterede på TV i 2010 med programserien BS og Basserne på TV2. I 2014 blev hun tilknyttet Go’ Morgen Danmark som lægeekspert.
Hun returnerede i 2015 til DR for at være lægeekspert på programserien Bidt af naturen og senere Bidt, brændt og stukket – begge med Sebastian Klein. I 2016 blev hun desuden vært på programserien Lægen flytter ind på DR2.

I 2016 fik hun konstateret kræft. Som en slags respons på denne diagnose udgav hun i 2018 bogen Jeg LEVER med en udløbsdato.

Charlotte Bøving er i dag protektor for Team Bodenhoff Cykel Danmark til fordel for Børnecancerfonden, Julemærkefonden og Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark.

Se alle aktiviteter og camps på Livsstilsefterskolen

Faciliteter