Foredrag med Charlotte Bøving - Bliv her lidt længere

Har du lyst til en sjov og underholdende aften, hvor Charlotte Bøving giver dig inspiration til sund livsstil og til at leve livet, mens vi kan? Og ønsker du samtidig at støtte et godt formål?

Mød tv-lægen, Charlotte Bøving, til foredrag på Livsstilsefterskolen Hjarnø, hvor hun giver dig inspiration til sund livsstil og til at leve livet, mens vi kan. Foredraget er et støtteevent til fordel for elever, der har brug for en økonomisk håndsrækning for at kunne opfylde drømmen om en livsstilsændring ved hjælp af et efterskoleår på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Som Charlotte siger: ”Vi vil alle gerne være her lidt længere” - en sætning, der blev højaktuel for Charlotte, da hun i 2016 fik stillet en kræftdiagnose. Hør Charlotte fortælle om sin personlige rejse hånd i hånd med kræftsygdommen. Charlotte ønsker at inspirere til, at vi taler om og tager stilling til livets store spørgsmål mens vi kan, så vi er bedre rustet til modgang i livet.

Siden Charlotte skrev og udgav sin første bog ”Jeg lever med en udløbsdato” er det gået stærkt med et utal af foredrag om vigtigheden i at sætte pris på, og leve livet – det sunde gode liv

Støt et godt formål

Arrangementet holdes til fordel for Støtteforeningen for Livsstilsefterskolen Hjarnø. Hele indtægten for salg af entrebilletten på 200 kr. til selve foredraget vil gå direkte og ubeskåret til foreningen.

Læs mere om Støtteforeningen for Livsstilsefterskolen Hjarnø her.

Anekdoter fra Charlottes liv

Charlotte vil fortælle sjove anekdoter fra ”Lægen flytter ind”-programmerne, der er de mest sete DR2-programmer nogensinde. Trods sin kontante form er programdeltagerne hende taknemmelig, fordi hun har inspireret dem til at ændre livsstil.

Charlotte vil også fortælle om sin opvækst i et hjem med en psykopatisk far, som drak, og var voldelig og utro.

I foråret 2020 kommer Charlotte med endnu en bog, hvor fokus denne gang er på den værdige død, samt den svære samtale om liv og død. Den får du en lille forsmag på i dette foredrags anden del, hvor Charlotte Bøving og partneren Christina Jørgensen, sammen giver et lille indblik i deres fælles historie, i det de kalder ”Fik du sagt det du ville?

Måske kan Charlotte med dette foredrag inspirere dig i din tilgang til livet og din sundhed?

Alt det praktiske

Dato:

Tirsdag den 1. september 2020

Program for dagen:

Kl. 16.00: Guidet gåtur på Hjarnø med en lokal guide. Turen starter ved færgen og slutter på efterskolen

Kl. 17.30: Middag bestående af sunde lækkerier - bl.a. fra Hjarnø

Kl. 19:00: Foredrag med Charlotte Bøving. Det forventes at slutte ca. kl. 21.00

Du kan deltage i noget af programmet eller det hele.

Pris:

Den store livsstilspakke:

Guidet gåtur med lokal guide på Hjarnø, sund og lækker middag og foredrag med Charlotte Bøving - 350 kr.

Den mellem livsstilspakke:

Sund og lækker middag og foredrag med Charlotte Bøving - 300 kr.

Den lille livsstilspakke:

Foredrag med Charlotte Bøving - 200 kr.

Tilmeld dig

Om Charlotte Bøving

Charlotte Bøving er uddannet læge med speciale i almen medicin. Hun er oprindelig fra Varde, hvorfra hun i dag også driver sin praksis i det stilfulde og karismatiske hus Jugendhuset.

Hun har en lang idrætskarriere bag sig og brænder i dag absolut for sundhed. I september 2010 stiftede hun Jugendhusets Sundhedsskole med 360 graders sundhedstjek og indføring i Sund Livsstil & Hvorfor – et nyt livsstilskoncept, hvor der gøres op med individuelle udfordringer én gang for alle. Og på en let og tilgængelig måde, hvor alle kan være med.

Charlotte Bøving debuterede på TV i 2010 med programserien BS og Basserne på TV2. I 2014 blev hun tilknyttet Go’ Morgen Danmark som lægeekspert.
Hun returnerede i 2015 til DR for at være lægeekspert på programserien Bidt af naturen og senere Bidt, brændt og stukket – begge med Sebastian Klein. I 2016 blev hun desuden vært på programserien Lægen flytter ind på DR2.

I 2016 fik hun konstateret kræft. Som en slags respons på denne diagnose udgav hun i 2018 bogen Jeg LEVER med en udløbsdato.

Charlotte Bøving er i dag protektor for Team Bodenhoff Cykel Danmark til fordel for Børnecancerfonden, Julemærkefonden og Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark.

Se alle aktiviteter og camps på Livsstilsefterskolen

Faciliteter

Så ring eller skriv til Line