Et Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø test efterskolelivet et helt døgn

Er du nysgerrig på hvad efterskolelivet er for noget? Og overvejer du en efterskole med fokus på sundhed, bevægelse og personlig udvikling? Så læs med her!

Et døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø giver dig nemlig mulighed for at teste efterskolelivet, og den helt særlige (hyggelige) stemning på skolen, i et HELT døgn, så du kan se, om det er noget for dig. Kort sagt er dagen for dig, hvis du er mellem 11 og 15 år, overvejer et år på livsstilsefterskole og er klar til et døgn fuld af oplevelser og sjove aktiviteter. Du kommer f.eks. til at hjælpe med at lave lækker sund mad, udfordre dig selv med sjove former for bevægelse og møder en masse andre unge.

Næste Døgn foregår til sommer, den 3-4. juni 2022.

En døgn på efterskole - krea, bevægelse, fællesskab og hygge

Døgnet byder på forskellige aktiviteter, bevægelse og fællesskab. Du prøver nye og sjove måder at være aktiv på, både inde og ude. Vi skal være kreative, og du er med til at lave og teste lækker og sund mad. Og så møder du selvfølgelig en masse nye venner og veninder.

I løbet af dagen prøver du:

• Fit and fun - Ha det sjovt mens du er aktiv
  • Madværkstedet Sund mad – let og lækkert
  • Det kreative værksted - Giv selvværdet et boost

Vi sammensætter dagen, så du får lov til at prøve lidt af det hele.

fullsizeoutput_4b7.jpeg
Det har været helt vildt godt at være med til at lave mad sammen med de andre – så lærer man dem også rigtig godt at kende. Jeg har mødt nogle her, som jeg gerne vil blive ved med at snakke med, når jeg kommer hjem. Det har været rigtig godt.

Rosa, 12 år. Deltager på "Et døgn på efterskole"

Forår, sommer, vinter og efterår

Vi holder Et Døgn på Efterskole flere gange om året, og det er altid gratis.

Datoer på hvornår de næste "Et Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø" afholdes, opdateres løbende. Følg med her på siden.

Et Døgn på Efterskole er for alle

Billede 15-10-2019 kl. 09.04.jpg

Døgnet på Hjarnø vil afspejle efterskolelivet i 8.,9. og 10. klasse på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Livsstilsefterskolen Hjarnø har plads til max 72 elever, som alle har valgt efterskolen, fordi de ønsker at være en del af et fællesskab med fokus på sundhed. Et fællesskab hvor alle er lige, og hvor vi tester nye og sjove måder at være aktiv og leve sundt. Skolen har vægt på nærhed, fællesskab, sundhed, faglighed, selvværd og styrke.

Du kan enten se efterskoledøgnet som en smugstart; bruge det til at se, hvad det dér efterskole faktisk er for noget - eller bare til at opleve nyt og have det sjovt med andre unge.

Pris: GRATIS

Tidspunkt: den 3.-4. juni

Vi mødes ved Snaptun Færgeleje, Havnevej, 7130 Juelsminde. Det er også her, du skal afhente igen.

Afgang:

Den 3. juni kl. 16.00

Afhentning:

Den 4. juni kl. 16.10

Tilmelding: Døgn kræver tilmelding

Pladserne fordeles efter "Først-til-mølle-princip". Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte.

Færgeplan - Snaptun/Hjarnø
Tilmeld mig Døgn på Hjarnø den 3.-4. juni

Så skriv eller ring til os

Flere camps og aktiviteter på skolen