Et Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø test efterskolelivet et helt døgn

Er du nysgerrig på hvad efterskolelivet er for noget? Og overvejer du en efterskole med fokus på sundhed og selvværd? Så læs med her!

Et døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø giver dig nemlig mulighed for at teste efterskolelivet, og det helt særlige fællesskab på skolen, i et HELT døgn og se om det er noget for dig. Kort sagt er døgnet for dig, hvis du er mellem 11 og 15 år, overvejer et år på livsstilsefterskole og er klar til at prøve kræfter med at lave lækker sund mad, udfordre dig selv fysisk og booste dit selvværd sammen med en masse andre unge.

Et døgn på efterskole den d. 10. oktober kl. 15.45 - 11. oktober kl. 16.00

Døgnet byder på forskellige aktiviteter, bevægelse og fællesskab. Du prøver nye og sjove måder at være aktiv på, både inde og ude. Vi skal være kreative, og du er med til at lave og teste lækker og sund mad. Og så møder du selvfølgelig en masse nye venner og veninder.

På døgnet prøver du:

• Fit and fun - Ha det sjovt mens du er aktiv
  • Madværkstedet Sund mad – let og lækkert
  • Det kreative værksted - Giv selvværdet et boost

Vi sammensætter døgnet, så du får lov til at prøve lidt af det hele.

fullsizeoutput_4b7.jpeg
Det har været helt vildt godt at være med til at lave mad sammen med de andre – så lærer man dem også rigtig godt at kende. Jeg har mødt nogle her, som jeg gerne vil blive ved med at snakke med, når jeg kommer hjem. Det har været rigtig godt.

Rosa, 12 år. Deltager på "Et døgn på efterskole"

Sommer, vinter og efterår

Vi holder Et Døgn på Efterskole flere gange om året, og det er altid gratis.

De næste "Et Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø" afholdes:

Efteråret 2020
10.-11 oktober

Vinter 2020

26.-27. februar

Sommer 2020
Datoer oplyses senere

Et Døgn på Efterskole er for alle

Billede 15-10-2019 kl. 09.04.jpg

for et Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Lørdag:

• Kl. 15.45: Mødetid i Snaptun - Lasse tager imod jer
  • Kl. 16.00: Færgen sejler - På Hjarnø hentes vi af traktor, som kører os til skolen
  • Kl. 16.30: Velkomst og tjek ind på værelserne
  • Kl. 17.00: Vi laver aftensmad sammen og spiser
  • Kl. 19.00: Fælles aktiviteter
  • Kl. 21.00: Bålhygge eller hygge i opholdsstuen afhængigt af vejret
  • Kl. 22.30: Godnat

Søndag:

• Kl. 7.00: Morgenmotion og frisk luft
  • Kl. 7.30: Morgenmad
  • Kl. 8.00: Morgensamling
  • Kl. 8.30: Aktivitet
  • Kl. 11.30: Frokost
  • Kl. 12.00: Aktivitet
  • Kl. 13.30: Forfriskning
  • Kl. 13.45: Aktivitet
  • Kl. 15.00: Alle får tid til at pakke sine ting og rydde op på værelserne
  • Kl. 15.30: Traktoren kører til færgen, og vi siger farvel og på gensyn
  • Kl. 15.50: Færgen sejler til Snaptun

Døgnet på Hjarnø vil afspejle det efterskolelivet i 8.,9. og 10. klasse på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Livsstilsefterskolen Hjarnø har plads til max 60 elever, som alle har valgt efterskolen, fordi de ønsker at være en del af et fællesskab med fokus på sundhed. Et fællesskab hvor alle er lige, og hvor vi tester nye og sjove måder at være aktiv og leve sundt. Skolen har vægt på nærhed, fællesskab, sundhed, faglighed, selvværd og styrke.

Du kan enten se efterskoledøgnet som en smugstart; bruge det til at se, hvad det dér efterskole faktisk er for noget - eller bare for at opleve nyt og have det sjovt med andre unge.

Praktiske oplysninger

Pladserne fordeles efter "Først-til-mølle-princip". Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte.

Særlige muligheder i forbindelse med Covid-19
Vores camps afvikles lige nu som planlagt, medmindre andet er angivet

Dog følger vi naturligvis myndighedernes råd og retningslinjer. Er der noget, der gør din deltagelse utryg, når vi nærmer os camp-start, refunderer vi det fulde beløb for din tilmelding. Må vi, mod forventning, aflyse én eller flere camps, refunderer vi på samme måde det fulde beløb for din tilmelding. Evt. aflysninger meldes ud via vores tilmeldingssystem, og snarest muligt efter der er truffet beslutning herom.

Tilmelding: Døgn d. 10. -11. okt.
Tilmelding til Døgn d. 26.-27. feb.

Så skriv eller ring til os

Flere camps og aktiviteter på skolen