Et Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø test efterskolelivet et helt døgn

Er du nysgerrig på hvad efterskolelivet er for noget? Og overvejer du en efterskole med fokus på sundhed og selvværd? Så læs med her!

Et dag på Livsstilsefterskolen Hjarnø giver dig nemlig mulighed for at teste efterskolelivet, og det helt særlige fællesskab på skolen, i en HEL dag og se om det er noget for dig. Kort sagt er dagen for dig, hvis du er mellem 11 og 15 år, overvejer et år på livsstilsefterskole og er klar til at prøve kræfter med at lave lækker sund mad, udfordre dig selv fysisk og booste dit selvværd sammen med en masse andre unge.

Næste Døgn afholdes 2. oktober 2021 – 3. oktober 2021

En dag på efterskole - krea, bevægelse, fællesskab og hygge

Dagen byder på forskellige aktiviteter, bevægelse og fællesskab. Du prøver nye og sjove måder at være aktiv på, både inde og ude. Vi skal være kreative, og du er med til at lave og teste lækker og sund mad. Og så møder du selvfølgelig en masse nye venner og veninder.

I løbet af dagen prøver du:

• Fit and fun - Ha det sjovt mens du er aktiv
  • Madværkstedet Sund mad – let og lækkert
  • Det kreative værksted - Giv selvværdet et boost

Vi sammensætter dagen, så du får lov til at prøve lidt af det hele.

fullsizeoutput_4b7.jpeg
Det har været helt vildt godt at være med til at lave mad sammen med de andre – så lærer man dem også rigtig godt at kende. Jeg har mødt nogle her, som jeg gerne vil blive ved med at snakke med, når jeg kommer hjem. Det har været rigtig godt.

Rosa, 12 år. Deltager på "Et døgn på efterskole"

Forår, sommer, vinter og efterår

Vi holder Et Døgn på Efterskole flere gange om året, og det er altid gratis.

De næste "Et Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø" afholdes:

Efteråret 2021
2. oktober 2021 – 3. oktober 2021

Vinter 2020
12. marts 2022 – 13. marts 2022

Forår 2021

Dato offentligøres snarest.

Et Døgn på Efterskole er for alle

Billede 15-10-2019 kl. 09.04.jpg

Døgnet på Hjarnø vil afspejle efterskolelivet i 8.,9. og 10. klasse på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Livsstilsefterskolen Hjarnø har plads til max 72 elever, som alle har valgt efterskolen, fordi de ønsker at være en del af et fællesskab med fokus på sundhed. Et fællesskab hvor alle er lige, og hvor vi tester nye og sjove måder at være aktiv og leve sundt. Skolen har vægt på nærhed, fællesskab, sundhed, faglighed, selvværd og styrke.

Du kan enten se efterskoledøgnet som en smugstart; bruge det til at se, hvad det dér efterskole faktisk er for noget - eller bare til at opleve nyt og have det sjovt med andre unge.

Tilmelding til Døgn den 2-3. oktober 2021
Tilmelding til Døgn den 12-13. marts 2022

Pris: GRATIS

Tilmelding: Døgn kræver tilmelding

Pladserne fordeles efter "Først-til-mølle-princip". Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte.

Så skriv eller ring til os

Flere camps og aktiviteter på skolen