Gratis Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Er du nysgerrig på, hvad det der efterskole er for noget? Og overvejer du en efterskole med fokus på sundhed, styrke og selvværd? Så læs med her! For du har nu mulighed for at teste efterskolelivet, og det helt særlige fællesskab på Livsstilsefterskolen Hjarnø, i et HELT døgn og se om det er noget for dig. Det er GRATIS!
Døgnet er for dig, hvis du er mellem 11 og 15 år og hvis du vil prøve kræfter med at lave lækker sund mad, udfordre dig selv fysisk og booste dit selvværd sammen med en masse andre unge.

Vi holder Et Døgn på Efterskole nogle gange om året, og det er altid gratis.

De næste "Et Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø" afholdes:

1-2. maj 2020 Kl. 16.00 - 16.00

Efteråret 2020

Et Døgn på Efterskole er for alle

Billede 15-10-2019 kl. 09.04.jpg
fullsizeoutput_4b7.jpeg
Det har været helt vildt godt at være med til at lave mad sammen med de andre – så lærer man dem også rigtig godt at kende. Jeg har mødt nogle her, som jeg gerne vil blive ved med at snakke med, når jeg kommer hjem. Det har været rigtig godt.

Rosa, 12 år. Deltager på "Et døgn på efterskole"

Et døgn på efterskole den d. 1. maj kl. 16.00 - 2. maj kl. 16.00

Døgnet byder på forskellige aktiviteter, bevægelse og fællesskab. Du prøver nye og sjove måder at være aktiv på, både inde og ude. Vi skal være kreative, og du er med til at lave og teste lækker og sund mad. Og så møder du selvfølgelig en masse nye piger og drenge.

Når du tilmelder dig, vælger du mellem 2 ud af følgende 3 interesseområder:

• Fit and fun - Ha det sjovt mens du er aktiv
  • Madværkstedet Sund mad – let og lækkert
  • Det kreative værksted - Giv selvværdet et boost

Vi sammensætter døgnet, så du prøver lidt af det hele, men også så du prøve lidt mere at det du interesserer dig mest for.

Tilmeld dig inden den 13. april.

Vi glæder os til at se dig

Program for et Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Fredag:

Kl. 15.45: Mødetid i Snaptun - Line tager imod jer

Kl. 16.00: Færgen sejler - På Hjarnø hentes vi af traktor, som kører os til skolen

Kl. 16.30: Velkomst og tjek ind på værelserne

Kl. 17.00: Vi laver aftensmad sammen og spiser

Kl. 19.00: Fælles aktiviteter

Kl. 21.00: Bålhygge eller hygge i opholdsstuen afhængigt af vejret

Kl. 22.30: Godnat

Lørdag:

Kl. 7.00:   Morgenmotion og frisk luft

Kl. 7.30:   Morgenmad

Kl. 8.00:   Morgensamling

Kl. 8.30:   Aktivitet

Kl. 11.30: Frokost

Kl. 12.00: Aktivitet

Kl. 13.30: Forfriskning

Kl. 13.45: Aktivitet

Kl. 15.00: Alle får tid til at pakke sine ting og rydde op på værelserne

Kl. 15.30: Traktoren kører til færgen, og vi siger farvel

Kl. 15.50: Færgen sejler til Snaptun

Døgnet på Hjarnø vil afspejle det efterskoleliv, der sommeren 2020 bliver en mulighed for unge i 8.,9. og 10. klasse.

Livsstilsefterskolen Hjarnø har plads til max 60 elever, som alle har valgt efterskolen, fordi de ønsker at være en del af et fællesskab med fokus på sundhed. Et fællesskab hvor alle er lige, og hvor vi tester nye og sjove måder at være aktiv og leve sundt. Skolen har vægt på nærhed, fællesskab, sundhed, faglighed, selvværd og styrke.

Du kan enten se efterskoledøgnet som en smugstart; bruge det til at se, hvad det dér efterskole faktisk er for noget - eller bare for at opleve nyt og have det sjovt med andre unge.

Tilmelding: Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Så skriv eller ring til os

Vil du prøve efterskolelivet af?