Et døgn på efterskole for dig og din forælder

Overvejer du efterskole og en livsstilsændring? Og vil du gerne prøve livet på Livsstilsefterskolen Hjarnø i trygge rammer sammen med din forælder - eller en anden voksen, som du kender godt? Så er et døgn på efterskole - for dig og din forælder - lige noget for dig.

Døgnet foregår 11.-12. februar og byder på en masse sjove aktiviteter, udfordringer og oplevelser. Kort sagt: Glæd dig til at prøve, hvordan det er at være efterskoleelev på Livsstilsefterskolen Hjarnø - sammen med en masse andre unge og deres forældre.

Døgnet byder på en række forskellige aktiviteter, bevægelse, fællesskab og lækker sund mad, som du måske også selv kan få lov til at lave. Vi skal grine, hygge og være aktive. Du prøver nye og sjove måder at være aktiv og kreativ på, imens du lærer nye mennesker.

Det hele foregår i det, der ligner en helt almindelig dag på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Nogle gange vil der være fællesaktiviteter for alle, mens der på andre tidspunkter vil være opdelte aktiviteter for henholdsvis drenge og piger.

Din mor, far eller anden voksen kan se frem til masser af kvalitetstid sammen med dig, men også til at blive udfordret med for eksempel teambuilding og spændende foredrag.

Indblik i efterskolelivet og masser af hygge med nye venner

Et Døgn på Efterskole giver dig mulighed for at prøve efterskolelivet på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Efterskolen er for unge i 8., 9. og 10. klasse og har plads til 72 elever. Skolen tilbyder støtte og motivation til unge, der gerne vil ændre deres livsstil og styrke deres sundhed.

I løbet af skoleåret kommer eleverne til at udfordre sig selv, og prøve en masse spændende bevægelsesformer, så de hver især finder netop det, der giver dem glæden ved at bevæge sig. Alle bliver udfordret, så de hver især udvikler sig og bliver stærkere.

Alle elever på Livsstilsefterskolen har valgt netop Livsstilsefterskolen Hjarnø, fordi de ønsker at være en del af et fællesskab med fokus på sundhed - og fordi de gerne vil kombinere et efterskoleår med at ændre livsstil, få en stærk og sund krop, og mere tro på sig selv.

Eksempel på tidligere program for et døgn på efterskole:

• Dag 1:
    • Ca 16.00
      • Ankomst på Snaptun Havn. Færgeoverfart. På Hjarnø hentes vi af traktor, der kører os til skolen
    • 16.30-18.00
      • Indkvartering, rundvisning og introlege
      • Aftensmad
      • Aftenaktiviteter – fx krea, brætspil, spa, bålhygge, idræt eller lign.
      • Aftenforfriskning
  • Dag 2
      • Morgengåtur til vandet
      • Morgenmad
      • Morgensamling
    • 09.00-12.00
      • Aktiviteter i voksen- og børnegruppe
      • Frokost
    • 13.00-15.00
      • Fællesaktiviteter
    • 15.00-16.00
      • Nedpakning, ’på-gensyn’-samling og traktortur til færgen

Tidspunkt: 11.-12. februar

Pris:

• 1 ung og 1 voksen: 695 ,-
  • 1 ung og 2 voksne: 1.045 ,-

Færgeplan - Snaptun/ Hjarnø

Tilmelding til Døgn

TILMELDING: 1 voksen og 1 ung
TILMELDING: 1 voksen og 2 unge

Du kunne også være interesseret i: Et døgn på efterskole (for alle)

Et døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø er for dig, der er nysgerrig på efterskolelivet på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Du kan læse mere om døgnet her

Se alle camps og aktiviteter på skolen

Kontakt vores kursuskoordinator, Martin Kristensen