Et døgn på efterskole for dig, der har været på Julemærkehjem

NY DATO // d. 19. - 20. juni

Grundet regeringens udmelding og den alvorlige situation, hvor vi alle skal bidrage til at undgå smittespredning, vælger vi at flytte ”Et Døgn på Efterskole – for dig der har været på Julemærkehjem” til den 19. - 20. juni 2020.

Vi håber på, at vi på det tidspunkt er på den anden side af corona-situationen og kan afholde døgnet der. Passer datoen for dig, så skal du ikke gøre noget.

Se Lines hilsen

Skærmbillede 2020-03-24 kl. 12.14.09.png

Vi flytter alle tilmeldte til den nye dato, med samme plads på deltagerlisten. Har du ikke mulighed for at deltage på den nye dato, kan du afmelde dig samme sted, som du tilmeldte dig eller at kontakte Line på line.hansen@bgi.dk. Så hjælper hun dig.

Skulle du være forhindret den 19. - 20. juni, kan du tilmelde dig Et Døgn på Efterskole” den 1-2. maj i stedet for.

Pas godt på dig selv og din familie.
Vi glæder os til at se dig og dine Julemærkehjems-venner til juni.

Et Døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø

*INGEN LEDIGE PLADSER. Der er venteliste på Et Døgn på Efterskole - for dig, der har været på Julemærkehjem. Du kan i stedet tilmelde dig Et Døgn på Efterskole d. 1. - 2. maj.

Glæd dig til at prøve hvordan det er at være på livsstilsefterskole, samtidig med at du kan gense nogle af dine venner fra Julemærkehjemmet!

Vi skal grine, hygge og være aktive. Døgnet byder nemlig på forskellige aktiviteter, bevægelse, fællesskab og lækker sund mad. Du prøver nye og sjove måder at være aktiv og kreativ på, er med til at lave og teste lækker sund mad, og så møder du selvfølgelig en masse piger og drenge, der ligesom dig, har oplevet at være på Julemærkehjem. Det hele er sat ind i en helt almindelig dag på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Et Døgn på Efterskole

Du kan prøve efterskolelivet på Livsstilsefterskolen Hjarnø her:

Fredag d. 19. juni kl. 16.00 - lørdag d. 20. juni 2020 kl. 16.00

For at deltage, skal du være mellem 12-15 år, og skal som sagt have været på Julemærkehjem. Døgnet er GRATIS.

Programmet for Et Døgn på Efterskole

Fredag:

Kl. 15.45: Mødetid i Snaptun - Line tager imod jer

Kl. 16.00: Færgen sejler - På Hjarnø hentes vi af traktor, som kører os til skolen

Kl. 16.30: Velkomst og tjek ind på værelserne

Kl. 17.00: Vi laver aftensmad sammen og spiser

Kl. 19.00: Fælles aktiviteter

Kl. 21.00: Bålhygge eller hygge i opholdsstuen afhængigt af vejret

Kl. 22.30: Godnat

Lørdag:

Kl. 7.00:   Morgenmotion og frisk luft

Kl. 7.30:   Morgenmad

Kl. 8.00:   Morgensamling

Kl. 8.30:   Aktivitet

Kl. 11.30: Frokost

Kl. 12.00: Aktivitet

Kl. 13.30: Forfriskning

Kl. 13.45: Aktivitet

Kl. 15.00: Alle får tid til at pakke sine ting og rydde op på værelserne

Kl. 15.30: Traktoren kører til færgen, og vi siger farvel

Kl. 15.50: Færgen sejler til Snaptun

Tilmeld dig

Et Døgn på Efterskole på Hjarnø viser lidt af det efterskoleliv, der sommeren 2020 bliver en mulighed for unge i 8., 9. og 10. klasse.

Livsstilsefterskolen Hjarnø har plads til 60 elever og tilbyder unge, der gerne vil ændre deres livsstil og styrke deres sundhed, støtte og motivation til det. Her kommer du til at prøve en masse ting af, finder glæden ved at bevæge dig og bliver udfordret så du udvikler dig og bliver stærkere.

Alle elever har her valgt efterskolen, fordi de ønsker at være en del af et fællesskab med fokus på sundhed og gerne vil kombinere et efterskoleår med at ændre livsstil, få en stærk og sund krop, og mere tro på sig selv.

Så skriv eller ring ril Line

Er du mere nysgerrig på, hvad Livsstilsefterskolen er for noget? Og overvejer du, om du skal på en efterskole med fokus på sundhed og selvværd? Så læs mere ved at følge de forskellige links.