Et døgn på efterskole for dig, der har været på Julemærkehjem

*VENTELISTE Et døgn på efterskole - for dig, der har været på julemærkehjem" er lige nu udsolgt. MEN det er muligt at komme på venteliste.

Du kan også tilmelde dig Et Døgn på Efterskole d. 10. - 11. oktober.*

Glæd dig til at prøve livet på livsstilsefterskole, samtidig med at du kan gense nogle af dine venner fra Julemærkehjemmet!

Et Døgn på Efterskole - for dig, der har været på julemærkehjem

Et døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø foregår

Fredag d. 7. nov. kl. 16.00 - lørdag d. 8. nov. 2020 kl. 16.00

For at deltage, skal du være mellem 12-15 år, og skal som sagt have været på Julemærkehjem. Døgnet er GRATIS.

Vi skal grine, hygge og være aktive. Døgnet byder nemlig på forskellige aktiviteter, bevægelse, fællesskab og lækker sund mad. Du prøver nye og sjove måder at være aktiv og kreativ på, er med til at lave og teste lækker sund mad, og så møder du selvfølgelig en masse piger og drenge, der ligesom dig, har oplevet at være på Julemærkehjem. Det hele er sat ind i en helt almindelig dag på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Programmet for Et Døgn på Efterskole

Fredag:

• Kl. 15.45: Mødetid i Snaptun - Line tager imod jer
  • Kl. 16.00: Færgen sejler - På Hjarnø hentes vi af traktor, som kører os til skolen
  • Kl. 16.30: Velkomst og tjek ind på værelserne
  • Kl. 17.00: Vi laver aftensmad sammen og spiser
  • Kl. 19.00: Fælles aktiviteter
  • Kl. 21.00: Bålhygge eller hygge i opholdsstuen afhængigt af vejret
  • Kl. 22.30: Godnat

Lørdag:

• Kl. 7.00:   Morgenmotion og frisk luft
  • Kl. 7.30:   Morgenmad
  • Kl. 8.00:   Morgensamling
  • Kl. 8.30:   Aktivitet
  • Kl. 11.30: Frokost
  • Kl. 12.00: Aktivitet
  • Kl. 13.30: Forfriskning
  • Kl. 13.45: Aktivitet
  • Kl. 15.00: Alle får tid til at pakke sine ting og rydde op på værelserne
  • Kl. 15.30: Traktoren kører til færgen, og vi siger farvel
  • Kl. 15.50: Færgen sejler til Snaptun
Tilmeld dig (venteliste)

Indblik i efterskolelivet og masser af hygge med dine venner

Et Døgn på Efterskole på Hjarnø giver dig et indblik i efterskolelivet på Livsstilsefterskolen for unge i 8., 9. og 10. klasse.

Livsstilsefterskolen Hjarnø har plads til 60 elever og tilbyder unge, der gerne vil ændre deres livsstil og styrke deres sundhed, støtte og motivation til det. Her kommer du til at prøve en masse ting af, finder glæden ved at bevæge dig. Du bliver udfordret, så du udvikler dig og bliver stærkere.

Alle elever har valgt efterskolen, fordi de ønsker at være en del af et fællesskab med fokus på sundhed og gerne vil kombinere et efterskoleår med at ændre livsstil, få en stærk og sund krop, og mere tro på sig selv.

Så skriv eller ring ril Line
Billede 15-10-2019 kl. 09.05.jpg

Du kunne også være interesseret i: Et døgn på efterskole (for alle)

Et døgn på Livsstilsefterskolen Hjarnø er for dig, der er nysgerrig på efterskolelivet på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Du kan læse mere om døgnet her

Se alle aktiviteter og camps på skolen