Efterskolernes dag Er Livsstilsefterskolen Hjarnø den rigtige efterskole for dig?

Efterskolernes Dag 2021

Overvejer du et år på efterskole? Og er du nysgerrig på, hvad Livsstilsefterskolen Hjarnø kan tilbyde dig? Så er Efterskolernes Dag på Livsstilsefterskolen Hjarnø lige noget for dig.

Hvert år inviterer vi alle interesserede inden for til Efterskolernes Dag den sidste søndag i september.

Næste Efterskolernes dag finder sted: søndag den 26. september kl. 13- 17.

Elevrundvisning og mulighed for at stille spørgsmål til elever, lærere og ledelse

Efterskolernes Dag er den perfekte mulighed for dig, der gerne vil vide om Livsstilsefterskolen Hjarnø og blive klogere på, om det er her du skal have et fantastisk efterskoleår.

På dagen vil der være en masse forskellige aktiviteter. Du kan blandt andet møde nogle af vores elever, der viser rundt på skolen og fortæller om efterskolelivet på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Der vil også være en kort præsentation af skolen samt mulighed for at stille spørgsmål til lærere og ledelse.

har du ikke mulighed for at deltage på selve dagen, kan du også finde os, følge med og stille spørgsmål på vores sociale medier; Facebook og Instagram. Vi glæder os til at møde jer :-)

Mens vi venter

Kan du få en virtuel rundvisning her

Skærmbillede 2020-04-06 kl. 12.02.42.png
Du kan også besøge os på én af vores besøgsdage.

Eller få den ultrakorte opsummering her:

Glæd dig til venskaber og fællesskaber; fra de små og tætte til de større, i fokusfag, i de boglige fag, til de sociale aktiviteter og for hele efterskolen.

Janteloven er det eneste, vi ikke har plads til – for hér skal vi alle kunne slå ud med armene

Vi gør det sgu. Gør du også? Så kom med!

til VIRTUEL EFTERSKOLERNES DAG søndag d. 26. sep.

Skriv eller ring til os.

tlf.: 75681022 eller mail: info@bgi.dk