Efterskolernes dag Er Livsstilsefterskolen Hjarnø den rigtige efterskole for dig?

Overvejer du et år på efterskole? Og er du nysgerrig på, hvad Livsstilsefterskolen Hjarnø kan tilbyde dig? Så er Efterskolernes Dag på Livsstilsefterskolen Hjarnø lige noget for dig.

Hvert år inviterer vi alle interesserede inden for til Efterskolernes Dag den sidste søndag i september fra kl. 13.00-17.00.

Næste udgave af Efterskolernes dag er: søndag den 27. september kl. 13.00-17.00.

Her kan du stille alle dine spørgsmål, tale med lærere, sundhedsfagligt personale og få rundvisning af dem, der kender efterskolelivet allerbedst – nemlig vores elever.

Kort sagt kan du høre om, og opleve, lidt af efterskolelivet helt tæt på, så du kan blive klogere på, om det er her, du skal have et fantastisk efterskoleår med nye vaner og nye venner.

Om efterskolernes dag

Du behøver ikke tilmelde dig til Efteskolernes dag, og du behøver ikke at være der fra start til slut. Du kigger bare forbi i tidsrummet kl. 13-17. Vi tilbyder rundvisninger hver halve time, som du og dem du følges med kan hoppe med på.

Kl. 13.30 og kl. 16.00 fortæller Line Hansen, leder af Livsstilsefterskolen Hjarnø, om Livsstilsefterskolen Hjarnø. Du kan bl.a. høre, hvad du kan forvente at få ud af et år på skolen, hvordan vi arbejder med sundhed og livsstilsændring, hvordan undervisningen foregår, om livet på skolen, udlandsturene, fagene og meget meget mere. Det hele krydres med elevernes fortællinger om efterskolelivet og måske det, du synes er allervigtigst; rundvisningerne :-)

Hele eftermiddagen står vi klar til at byde jer velkommen og svare på alle de spørgsmål, der kommer.

Vi glæder os til at se jer

Mens vi venter

Kan du få en virtuel rundvisning her

Skærmbillede 2020-04-06 kl. 12.02.42.png
Du kan også besøge os på én af vores besøgsdage.

Eller få den ultrakorte opsummering her:

Glæd dig til venskaber og fællesskaber; fra de små og tætte til de større, i fokusfag, i de boglige fag, til de sociale aktiviteter og for hele efterskolen.

Janteloven er det eneste, vi ikke har plads til – for hér skal vi alle kunne slå ud med armene

Vi gør det sgu. Gør du også? Så kom med!

til EFTERSKOLERNES DAG søndag d. 29. sep. fra kl. 13-17

Skriv eller ring til os.

tlf.: 60988040 eller mail: info-hjarnoe@bgi.dk