Er et år på efterskole noget for dig?

Overvejer du et år på efterskole? Og vil du samtidig gerne leve mere sundt og booste dit selvværd? Så er Efterskolernes Dag på Livsstilsefterskolen Hjarnø lige noget for dig.

Vi byder nemlig alle interesserede inden for til Efterskolernes Dag søndag den 27. september kl. 13-17.

Her får du en rundvisning, du kan tale med lærere og sundhedsfagligt personale og få rundvisning af dem, der kender efterskolelivet allerbedst – nemlig, nogle nuværende elever fra efterskolen BGI akademiet.

Kort sagt kan du høre om og opleve efterskolelivet og blive klogere på, om det er her, du skal have et fantastisk efterskoleår med nye vaner og nye venner.

Jeg kan godt lide at det er en ø, hvor der ikke er så mange mennesker, men hvor man kender hinanden.

Tobias - kommende elev

Du skal ikke være der fra start til slut. Du kommer bare forbi i tidsrummet kl. 13-17. Vi starter rundvisninger hver halve time, som du og dem du følges med kan hoppe med på.

Kl. 13.30 og kl. 16.00 fortæller Line Hansen, leder af Livsstilsefterskole Hjarnø, om efterskolen og hvad du kan forvente at få ud af et år på skolen og hvordan vi arbejder med sundhed og livsstilsændring. Hun suppleres af en underviser og UU-vejleder, som fortæller om alt den boglige del og mulighederne for støtte til det. Det hele krydres med elevernes fortællinger om efterskolelivet.

Hele eftermiddagen står vi klar til at byde jer velkommen og svare på alle de spørgsmål der kommer.

Vi glæder os til at se jer

Rundvisning på skolen

IMG_0442.JPG (1)

Husk også, at der fakstisk kun er 5 minutters sejlads fra fastlandet til Hjarnø - og at færgen sejler 3 gange i timen det meste af dagen.

Det betyder, at vi kan nyde øen og alle dens muligheder; hav, strand, skov og ro. Samtidig med, at det er let at komme frem og tilbage.

Du kan også besøge os på én af vores besøgsdage.

Eller du kan aftale et besøg

Skriv eller ring til os.
Line Hansen, tlf.: 60988040 eller mail: info-hjarnoe@bgi.dk