Efterskolernes Aften Er Livsstilsefterskolen Hjarnø efterskolen for dig?

Efterskolernes Aften er den perfekte mulighed for dig, der overvejer et år på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Dig, der gerne vil besøge os, mærke stemningen og blive klogere på, om Livsstilsefterskolen mon er den rette efterskole for dig.

Efterskolernes aften finder sted hvert år, den anden onsdag i januar. Næste udgave af Efterskolernes aften er:

Onsdag d. 13. januar 2021 fra kl. 18.00-21.00

Her åbner vi dørene til rundvisning og masser af efterskolestemning. Du har mulighed for at se skolen, tale med lærere og det øvrige personale og få rundvisning af dem, der kender skolen allerbedst, nemlig de nuværende elever. Kort sagt kan du opleve skolen HELT tæt på og stille alle dine spørgsmål, så du kan blive klogere på, om vi er efterskolen for dig.

Færgen går flere gange i timen. Færgen er gratis denne aften for alle gæster. Find sejlplanen til Hjarnø her

Mens vi venter

Kan du få en virtuel rundvisning her, hvor Line byder indenfor.

Skærmbillede 2020-04-06 kl. 12.02.42.png

Om Efterskolernes Aften

Du behøver ikke tilmelde dig til Efterskolernes aften, og du behøver ikke at være der fra start til slut. Du kigger bare forbi i tidsrummet kl. 18-21. Vi tilbyder rundvisninger hver halve time, som du og dem du følges med kan hoppe med på.

På aftenen kan du bl.a. høre, hvad du kan forvente at få ud af et år på skolen, hvordan vi arbejder med sundhed og livsstilsændring, hvordan undervisningen foregår, om livet på skolen, udlandsturene, fagene og meget meget mere. Det hele krydres med elevernes fortællinger om efterskolelivet og måske det, du synes er allervigtigst; rundvisningerne :-)

Vi står klar til at byde jer velkommen hele aftenen og svare på alle de spørgsmål, der kommer.

Du kan også besøge os på en af vores besøgsdageBesøgsdage (bemærk flere datoer)

Se vores faciliteter

Billede 15-10-2019 kl. 09.05.jpg