Besøgsdage Oplev selv Livsstilsefterskolen Hjarnø helt tæt på

Besøgsdagen er for dig, der er nysgerrig efter at vide mere om året på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Du er meget velkommen til at besøge os på en af vores besøgsdage hen over året. Her kan du få rundvisning, stille spørgsmål og høre meget mere om livet på efterskolen.

De kommende besøgsdage:

• Lørdag den 7. marts 2020 kl. 14.00 - 15.30
  • Lørdag den 2. maj 2020 kl. 14.00 - 15.30

Tilmeld dig én af vores Besøgsdage ved at skrive en mail på: info-hjarnoe@bgi.dk

Færgeplanen for Snaptun-Hjarnø finder du her

Rundvisning

Hvad kan du opleve til Besøgsdag?

På Besøgsdagen får du en rundvisning af elever fra BGI akademiet, og de fortæller om, hvordan det er at være efterskoleelev. Derudover møder du efterskolens leder, som fortæller om dagligdagen, vores tilgang til dig og til sundhed - og om alt det faglige på efterskolen.

Er Livsstilsefterskolen Hjarnø mon noget for dig?

Kunne du tænke dig et år på efterskole, hvor der er fokus på:
- at du skal have det godt med dig selv?
- at du lærer at leve sundt og spise mad, der er godt for dig?
- at du finder glæden ved at bevæge dig.
- og at der er plads til dig i et trygt fællesskab.

Så er Livsstilsefterskolen Hjarnø stedet for dig.

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Du kan også besøge os til Efterskolerns Dag og Efterskolernes Aften.

Efterskolernes Dag foregår den sidste søndag i september. Her har du mulighed for at møde elever, lærere og ledere, der fortæller om livet på skolen og giver en rundvisning.

Efterskolernes Aften finder sted hvert år den anden onsdag i januar klokken 18.00 til 21.00. Her har du også mulighed for at se livet nærmere på Livsstilsefterskolen Hjarnø og livet som efterskoleelev.

Bemærk:

Til Efterskolernes Dag og Aften må du meget gerne fortælle os, om du kommer, men det er ikke nødvendigt. Du kan også godt bare dukke op.

Vi ses.

Læs om vores andre aktiviteter

Tilmeld dig en Besøgsdag

Skriv til os