Besøgsdage Oplev Livsstilsefterskolen Hjarnø helt tæt på

Besøgsdage // Virtuel rundvisning på Livsstilsefterskolen Hjarnø

På vores besøgsdage plejer vi at invitere indenfor i den helt særlige stemning på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Det kan vi desværre ikke i øjeblikket pga. Covid-19. Til gengæld kan du stille spørgsmål til os og høre meget mere om et efterskoleår på Livsstilsefterskolen på en masse andre (virtuelle) måder. Se mulighederne herunder

Virtuel Rundvisning

I videoen herunder kan du høre leder af Livsstilsefterskolen Hjarnø, Line Stausgaard Hansen, fortælle om efterskolelivet på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Du kan blandt andet høre om hverdag, weekender, undervisning, faglighed, fritid, faciliteter og selvfølgelig; FÆLLESSKAB. Nårh ja, og så kan du også se lidt af den lækre udsigt og de omgivelser, du kommer til at bo i, når du vælger et år på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Rundvisning

Skærmbillede 2020-04-06 kl. 12.02.42.png

Book møde med Line på Skype eller Google Meet

Vil du gerne tale ”rigtigt” med os, kan du booke tid til et møde med Line på Skype eller Google Meet. Kontakt os på tlf. eller mail og lad os aftale nærmere.

1 til 1 rundvisninger

Hvis du gerne vil se nærmere på skolen og møde Line, der er afdelingsleder på Hjarnø, kan du også booke en 1 til 1 rundvisning ved at kontakte os. Tidspunktet for rundvisningen finder vi sammen.

Du kan altid få svar på dine spørgsmål - også nu

Vi kan kontaktes på tlf. 6098 8040 mail: info-hjarnoe@bgi.dk, Facebook og Instagram. Vi svarer hele døgnet rundt (næsten), og svarer gerne på spørgsmål fra dig :-)

Derudover kan du selvfølgelig læse mere om Livsstilsefterskolen Hjarnø og livet på vores efterskole her på vores website.

Vi skal opleves - selvfølgelig - og vi vil rigtig gerne møde dig

Kig forbi lige så snart vi åbner for rundvisninger på øen igen. Vi har en ganske særlig stemning på Livsstilsefterskolen, som skal opleves. Du kan måske fornemme den i vores video i toppen af siden her.

Vi glæder os til at invitere inden for, så snart det er muligt igen.

Planlagte kommende besøgsdage

Der kan løbende ske ændringer pga. Covid-19

• Lørdag d. 20. juni 2020 kl. 13.00-14.30

Tilmeld dig Livsstilsefterskolen Hjarnø

Du kan selvfølgelig altid tilmelde dig vores efterskole og besøge os, så snart vi åbner op for vores besøgsdage igen.

Tilmeld mig Livsstilsefterskolen

Se vores fokusfag

Test efterskolelivet på en af vores camps

tlf: 60988040 eller mail:line.hansen@bgi.dk

Besøgsdage på Livsstilsefterskolen Hjarnø - Sådan plejer de at forløbe

Du er meget velkommen til at besøge os på en af vores besøgsdage hen over året. Her kan du få rundvisning, stille spørgsmål og høre meget mere om livet på efterskolen.

De kommende besøgsdage:

• Lørdag den 20. juni 2020 kl. 13.00-14.30

Tilmeld dig én af vores Besøgsdage ved at skrive en mail på: info-hjarnoe@bgi.dk

Færgeplanen for Snaptun-Hjarnø finder du her

Hvad kan du opleve til Besøgsdag?

På Besøgsdagen får du en rundvisning af elever fra BGI akademiet, og de fortæller om, hvordan det er at være efterskoleelev. Derudover møder du efterskolens leder, som fortæller om dagligdagen, vores tilgang til dig og til sundhed - og om alt det faglige på efterskolen.

Er Livsstilsefterskolen Hjarnø mon noget for dig?

Kunne du tænke dig et år på efterskole, hvor der er fokus på:
- at du skal have det godt med dig selv?
- at du lærer at leve sundt og spise mad, der er godt for dig?
- at du finder glæden ved at bevæge dig.
- og at der er plads til dig i et trygt fællesskab.

Så er Livsstilsefterskolen Hjarnø stedet for dig.

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Du kan også besøge os til Efterskolerns Dag og Efterskolernes Aften.

Efterskolernes Dag foregår den sidste søndag i september. Her har du mulighed for at møde elever, lærere og ledere, der fortæller om livet på skolen og giver en rundvisning.

Efterskolernes Aften finder sted hvert år den anden onsdag i januar klokken 18.00 til 21.00. Her har du også mulighed for at se livet nærmere på Livsstilsefterskolen Hjarnø og livet som efterskoleelev.

Bemærk:

Til Efterskolernes Dag og Aften må du meget gerne fortælle os, om du kommer, men det er ikke nødvendigt. Du kan også godt bare dukke op.

Vi ses.

Læs om vores andre aktiviteter

imageedit_3_3027098905.jpg