Besøgsdage Oplev Livsstilsefterskolen Hjarnø helt tæt på

Overvejer du et år på efterskole på Livsstilsefterskolen Hjarnø? Så er vores besøgsdage den perfekte mulighed for dig. Her kan du besøge os og skolen, få rundvisning, tale med elever og lærere, stille spørgsmål, mærke vores særlige (hyggelige) efterskolestemning og høre meget mere om livet på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

De kommende besøgsdage:

• Søndag den 27/9 2020 kl. 12.00-16.00 (Virtuel Efterskolernes dag)

• Lørdag den 3/10 kl. 13.30-15.00 (tilmelding kræves - send en mail til; besoghjarno@bgi.dk - og fortæl os fulde navn på dig, der overvejer et efterskoleår og hvilket skoleår du er interesseret i.)
  • Onsdag den 7/10 kl. 19.30-21.00 (tilmelding kræves - send en mail til; besoghjarno@bgi.dk - og fortæl os fulde navn på dig, der overvejer et efterskoleår og hvilket skoleår du er interesseret i.)
  • Torsdag d. 29/10 kl. 19.00-20.30 (tilmelding kræves - send en mail til; besoghjarno@bgi.dk - og fortæl os fulde navn på dig, der overvejer et efterskoleår og hvilket skoleår du er interesseret i.)

• Lørdag den 14/11 2020 kl 14.00-15.30
  • Onsdag den 13. januar kl. 18.00-21.00 (Efterskolernes aften)
  • Lørdag den 6/3 2021 kl 14.00-15.30
  • Lørdag den 9/5 2021 kl 14.00-15.30

Tilmeld dig én af vores Besøgsdage ved at skrive en mail på: info-hjarnoe@bgi.dk

Hvis du ikke har mulighed for at komme til en af vores besøgsdage, kan du få en virtuel rundvisning eller booke et møde med os. Se alle mulighederne nedenfor.

Færgeplanen for Snaptun-Hjarnø finder du her

Vi tager forbehold for evt. ændringer og følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princip, og der er plads til max. 50 personer pr. besøg.

Hvad kan du opleve til Besøgsdag?

På Besøgsdagen får du en rundvisning af skolens elever. De fortæller om hverdagen, livet på skolen, og hvordan det er at være efterskoleelev. Derudover møder du efterskolens leder, som fortæller om dagligdagen, vores tilgang til dig, dine drømme og mål, vores tilgang til sundhed og livsstilsændring - og det faglige og boglige på efterskolen. Kort sagt alt hvad der hører sig til dit efterskoleår. Du får selvfølgelig mulighed for at stille alle de spørgsmål, du selv måtte have.

Er Livsstilsefterskolen Hjarnø mon noget for dig?

Kunne du tænke dig et år på efterskole, hvor der er fokus på:

• at du skal have det godt med dig selv?
  • at du lærer at leve sundt og spise mad, der er godt for dig?
  • at du finder glæden ved at bevæge dig?
  • at der er plads til dig og dit mål i et trygt fællesskab?

Så er Livsstilsefterskolen Hjarnø måske lige stedet for dig.

Virtuel Rundvisning

I videoen herunder kan du høre leder af Livsstilsefterskolen Hjarnø, Line Stausgaard Hansen, fortælle om efterskolelivet på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Du kan blandt andet høre om hverdag, weekender, undervisning, faglighed, fritid, faciliteter og selvfølgelig; FÆLLESSKAB. Nårh ja, og så kan du også se lidt af den lækre udsigt og de omgivelser, du kommer til at bo i, når du vælger et år på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Rundvisning

Skærmbillede 2020-04-06 kl. 12.02.42.png

Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Du kan også besøge os til Efterskolernes dag og Efterskolernes aften. Efterskolernes Dag foregår den sidste søndag i september. Her har du mulighed for at møde elever, lærere og ledere, der fortæller om livet på skolen og giver en rundvisning.

Efterskolernes Aften finder sted hvert år den anden onsdag i januar klokken 18.00 til 21.00. Her har du også mulighed for at se livet nærmere på Livsstilsefterskolen Hjarnø og livet som efterskoleelev.

Bemærk:

Til Efterskolernes Dag og Aften må du meget gerne fortælle os, om du kommer, men det er ikke nødvendigt. Du kan også godt bare dukke op.

Book møde med Line på Skype eller Google Meet

Vil du gerne tale ”rigtigt” med os, kan du booke tid til et møde med Line på Skype eller Google Meet. Kontakt os på tlf. eller mail og lad os aftale nærmere.

Du kan altid få svar på dine spørgsmål

Vi kan kontaktes på tlf. 6098 8040 mail: info-hjarnoe@bgi.dk, Facebook og Instagram. Vi svarer hele døgnet rundt (næsten), og svarer gerne på spørgsmål fra dig :-)

Derudover kan du selvfølgelig læse mere om Livsstilsefterskolen Hjarnø og livet på vores efterskole her på vores website.

Vi skal opleves - selvfølgelig - og vi vil rigtig gerne møde dig

Vi har en ganske særlig stemning på Livsstilsefterskolen, som skal opleves. Du kan måske fornemme den i vores video i toppen af siden her, men den er KLART et besøg værd :-)

Vi glæder os til at invitere dig indenfor.

_JAC6090.jpg

Planlagte kommende besøgsdage

Der kan løbende ske ændringer pga. Covid-19

• Søndag den 27/9 2020 kl. 13.00-17.00 (Efterskolernes dag)
  • Lørdag den 14/11 2020 kl 14.00-15.30
  • Onsdag den 13. januar kl. 18.00-21.00 (Efterskolernes aften)
  • Lørdag den 6/3 2021 kl 14.00-15.30
  • Lørdag den 9/5 2021 kl 14.00-15.30

Tilmeld dig Livsstilsefterskolen Hjarnø

Du kan selvfølgelig altid tilmelde dig vores efterskole og besøge os, så snart vi åbner op for vores besøgsdage igen.

Tilmeld mig Livsstilsefterskolen

Læs mere om Livsstilsefterskolen Hjarnø