Balance-retreat genfind balancen

Har du et ønske om at være mere i balance i din hverdag?

Vil du gerne kunne mærke, hvilke ting du bør gøre for dig selv, for at komme til at opleve ro og balance i din krop og dit sind?

Så er 'Balance-retreat på Hjarnø' netop noget for dig.

 

Balance-retreat på Hjarnø er arrangeret af Linn Trentel Busch og Anja Eggert Døring, der tilsammen har mange års erfaring med at hjælpe andre til at få kroppen og hovedet til at have det godt og skabe mere balance. 

Balance-retreat på Hjarnø er skabt med øje for kvinder, der oplever stresssymptomer/stress. Hvem du ellers er, eller hvad du laver er ligegyldigt. Det vigtigste er, at du har lyst til at få inspiration til at afhjælpe stresssymptomer.

Læs meget mere om Balance-retreat på Hjarnø på Facebook.

Vi ønsker at hjælpe dig og de øvrige deltagere med at genfinde balancen i livet. Balancen både som professionel og som privatperson. Balance både i overført betydning og i bogstavelig forstand. Vi har en tro på, at den rigtige balance ikke nødvendigvis ligger det samme sted for alle, men er unik for os hver især - det vigtigste er, at du kan mærke, hvor du er i balance. Vores ønske er at fylde din rygsæk med hjælpestrategier og metoder til at forebygge stresssymptomer i din hverdag.

Det siger instruktørerne om Balance-retreat

Alt det praktiske

Deltagerantal:

Max. 16 deltagere

Dato:

Tirsdag den 5. maj 2020 kl. 12:00 til fredag den 8. maj 2020 kl. 12:00

Pris:

5.450,- dækker færgeoverfart, ophold med enkeltværelse, forplejning, undervisning, materialer, individuel massage hvis du ønsker det, sauna og udendørs spa.

Undervisere:

Linn Trentel Busch: Fysioterapeut, sundhedskonsulent. Yoga- og gymnastikinstruktør samt kostvejleder.

Anja Eggert Døring: Bachelor i Idræt, sundhedskonsulent. Yoga og You Turn instruktør samt kropsterapeut.

Tilmelding

Send en mail til linn@ergopro.dk. Når du sender en mail, sender vi dig en bekræftelsesmail, så du ved du har fået en plads på retreatet.

Sidste tilmeldingsfrist den 3. april.

Spørgsmål eller overvejelser

Så kontakt Linn

Tlf.: 42721322

Eller

Anja

Tlf.: 24604094

Læs også om vores andre aktiviteter for børn og voksne

Se alle

Faciliteter

Se alle

Vi benytter cookies

OK