Balance-retreat genfind balancen

Drømmer du om at være mere i balance i din hverdag?

Og vil du gerne kunne mærke, hvilke ting du bør gøre for dig selv, for at komme til at opleve ro og balance i din krop og dit sind?

Så er Balance-retreat på Hjarnø lige noget for dig.

 

Balance-retreat på Hjarnø er skabt med øje for kvinder, der oplever stresssymptomer/stress. Hvem du ellers er, eller hvad du laver er ligegyldigt. Det vigtigste er, at du har lyst til at få inspiration til at afhjælpe stresssymptomer.

Retreatet er arrangeret af Linn Trentel Busch og Anja Eggert Døring, der tilsammen har mange års erfaring  i at forebygge stresssymptomer. På retreatet får du hjælpestrategier og metoder til at forebygge dine stresssymptomer, blandt andet ved hjælp af yoga, meditation, workshops og aktiviteter.

Læs meget mere om Balance-retreat på Hjarnø på Facebook.

Vi ønsker at hjælpe dig og de øvrige deltagere med at genfinde balancen i livet. Balancen både som professionel og som privatperson. Balance både i overført betydning og i bogstavelig forstand. Vi har en tro på, at den rigtige balance ikke nødvendigvis ligger det samme sted for alle, men er unik for os hver især - det vigtigste er, at du kan mærke, hvor du er i balance. Vores ønske er at fylde din rygsæk med hjælpestrategier og metoder til at forebygge stresssymptomer i din hverdag.

Det siger instruktørerne om Balance-retreat

Alt det praktiske

Deltagerantal:

Max. 16 deltagere

Dato:

Fredag den 18. september 2020 kl. 10:00 til søndag den 20. september 2020 kl. 13:00

Pris:

3.363,- dækker færgeoverfart, ophold med enkeltværelse med eget bad og toilet, forplejning, undervisning, materialer, adgang til sauna og udendørs spa.

Undervisere:

Linn Trentel Busch: Fysioterapeut, sundhedskonsulent. Yoga- og gymnastikinstruktør samt kostvejleder.

Anja Eggert Døring: Bachelor i Idræt, sundhedskonsulent. Yoga og You Turn instruktør samt kropsterapeut.

Tilmelding

Send en mail til linn@ergopro.dk. Når du sender en mail, sender vi dig en bekræftelsesmail, så du ved du har fået en plads på retreatet.

Sidste tilmeldingsfrist den 16. august.

Spørgsmål eller overvejelser

Så kontakt Linn

Tlf.: 42721322

Eller

Anja

Tlf.: 24604094

Læs også om vores andre aktiviteter for børn og voksne

Se alle

Faciliteter

Se alle

Vi benytter cookies

OK