Udlandsture og udflugter - ud af øen oplevelser

Du kan allerede nu begynde at glæde dig til til udlandsturene med dine nye kammerater på Livsstilsefterskolen Hjarnø. I løbet af dit efterskoleår tager vi nemlig på 3 udlandsture. Derudover tager vi ud af huset med jævne mellemrum. Blandt andet til BGI akademiet i Bjerre.

På alle ture og rejser vil der være et særligt fokus på at styrke fællesskabet, din sundhed og din livsstil og helt generelt på at du kan udfordre dig selv. For kun ved at udfordre dig selv engang imellem udvikler du dig og styrker din tro på dig selv.

3 spændende udlandsture

Den første udlandstur: Tur til europæisk destination

I september måned tager vi afsted på den første udlandstur sammen. Turen går til en destination et sted i Europa. I skoleåret 2020/21 var turen planlagt til at gå til Norge. Denne første tur har til formål at ryste skolen sammen og styrke fællesskabet. Derudover er der fokus på sundhed, mad og bevægelse. Vi opdaterer websitet med mere information om turen i skoleåret 2021/22.

Den anden udlandstur: Fælles skitur

Uanset om du aldrig har stået på ski før, eller du suser hjemmevant ned ad pisterne, kan du godt glæde dig til ski-turen i Axamer-Lizum i Østrig. Her får du masser af muligheder for at folde skitalentet ud – ligegyldigt hvilket niveau du starter på. Ned skal du nok komme … og vi tager udgangspunkt i det niveau, du kommer med. Det store skisportshotel byder på masser af oplevelser ude som inde, og tit har vi det mindst lige så skægt inde om aftenerne, hvor vi samles for at høre om hinandens oplevelser i løbet af dagen.
På denne tur rejser vi sammen med eleverne på BGI akademiet i Bjerre.

Sidste udlandstur - den ultimative (fedeste) udfordring

Den sidste udlandstur tager vi på i foråret, og her har du som elev stor medindflydelse og mulighed for at sætte dit præg på turen. I løbet af dit efterskoleår arbejder du og de andre elever med en lang række projekter, som I sammen tager del i og får glæde af. Det giver jer en masse gode projektkompetencer. Et af projekterne er den tredje udlandstur. Her kommer i i mindre grupper til at arbejde med konkrete forslag til, hvor turen kan gå hen og hvilke oplevelser, der skal være en del af turen. Det eneste, der er givet på forhånd er, at turen går til et sted i Europa med bus - et sted, hvor vi kan være aktive sammen og få endnu flere oplevelser med hjem.

Alle ture er inkluderet i ugeprisen på Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Ture til BGI akademiet i Bjerre

Vi er på BGI akademiet på Gramvej i Bjerre en fast dag ugentligt og bruger de undervisningsfaciliteter, vi ikke selv har på Hjarnø. Vi har for eksempel madkundskab i skolekøkkenet, sundhed og idræt i hallerne, springcentret eller de gode og varierede udendørs faciliteter. Nogle gange bliver vi om aftenen og deltager i foredrag eller koncerter.

1-2 gange i løbet af skoleåret lægger vi Hjarnø bag os i 2-3 dage og flytter ind på BGI akademiet på Gramvej. Det samme gør sig gældende et par weekender i løbet af året. Det giver os nemlig mulighed for at benytte os af nogle af Danmarks bedste idrætsefterskolefaciliteter. Vi tager udgangspunkt i dit individuelle niveau, og tilpasser aktiviteterne derefter, så du og de andre får en god oplevelse med de forskellige idrætsaktiviteter. Hvis du er nysgerrig, kan du tjekke BGI akademiets faciliteter ud her.

Alle ture er inkluderet i ugeprisen på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Her kan du læse mere om, hvad der er inkluderet i prisen.

Hvad koster et år?

Kontakt vores administration