Opfølgning & fastholdelse

En livsstilsændring handler om nye vaner og ændringer, der varer ved. For at det er muligt må det nye være noget, du har det godt med, og som du kan mærke gør en positiv forskel for dig. Allerede mens du går på Livsstilsefterskolen Hjarnø, arbejder vi med, hvordan du kan holde fast i nye vaner, fastholde dit aktivitetsniveau og arbejde videre med dit styrkede selvværd.

Det gør vi, fordi forandringerne og vanerne skal fastholdes, når du kommer hjem igen. Det ved vi kan være svært, hvis du er på egen hånd. Derfor involverer vi din familie fra dit efterskoleårs begyndelse og løbende gennem dit efterskoleophold. Sammen sætter vi fokus på, hvordan i som familie kan hjælpe hinanden med at fastholde de gode vaner, når du kommer hjem igen.

Vi inviterer din familie med til

• Familiedage i løbet af skoleåret, hvor der kan være eksempelvis kokkeskole, bevægelsesaktiviteter, workshop omkring sundhed og fastholdelse af livsstilsændringer.
  • Opfølgningssamtaler med fokus på både det boglige og det sundhedsmæssige.
  • Afsluttende samtale i slutningen af skoleåret, hvor vi følger op på året, der er gået og sammen lægger en plan for den kommende tid efter efterskolen. Planen bliver lavet ud fra dine mål og drømme.

Når dit efterskoleår slutter

... Får du en masse værktøjer med dig hjem, og selvom du forlader skolen, når året slutter, slutter vores fælles rejse ikke her.

Vi følger dig og din udvikling, efter du er kommet hjem. Vi støtter op om, at du holder fast i de nye vaner og det nye fællesskab, du er blevet en del af. Og du vil f.eks. få adgang til:

• Online netværksgrupper for elever på Livsstilsefterskolen Hjarnø.
  • Telefonisk hotline.
  • Brush-up dag for tidligere elever i uge 42.
  • Mulighed for at tilmelde dig til opfølgningscamps og -dage.
  • Events.

Herudover samarbejder vi med forskellige foreninger og kommuner om aktiviteter i dit lokalområde.

Har du spørgsmål?

Så kan vi svare