Pakkeliste til et fantastisk efterskoleår

Hvad skal du have med til dit efterskoleår? Og kan man overhovedet pakke til et helt år?

Det kan godt virke rigtig svært at pakke det meste af sit liv ned, for at tage på efterskole i et år. Men du behøver faktisk heller ikke, at have så meget med. I pakkelisten hjælper vi, sammen BGI akademiets elever, dig med alle de praktiske ting, du skal have med på efterskole - og hvad der er nice to have.

Pakkelisten til dit år på efterskole

• Dyne og hovedpude
  • Rullemadras (90 x 200 cm)
  • Sengetøj (betræk og lagen) helst 2 sæt
  • Sengetæppe
  • Håndklæder
  • Sovepose og liggeunderlag (kun til ture)
  • Krus, hvis du vil have noget varmt at drikke med over på værelset.
  • Ur, vækkeur
  • Cykel og cykelhjelm
  • Refleksvest
  • Regntøj og gummistøvler (eller gode udesko)
  • Badetøj (Både til SPA og til stranden)
  • Sygesikringsbevis (både gult og blåt)
  • Tøjbøjler til skab
  • Bærbar PC + printer (skal bruges til terminsprøver og sommerens skriftlige prøver)
  • Skoletaske

Derudover siger BGIs tidligere elever, at du også skal huske:

• Masser af sportstøj. Du har træning hver dag, og det er vigtigt, at du har det rart, mens du træner. De fleste går heller ikke særligt meget op i, hvad de har på til de boglige fag, men går i det hele taget bare i træningstøj.
  • Klipklappere!!!!! Klipklappere er også et MUST, da du ikke rigtig går i andet. Det er nemmest og hurtigst.
  • En god deo (Og tørshampoo til pigerne) er også en god ide, da man ikke altid lige når i bad inden næste time efter træning.
  • Hoodies/sweatshirts er godt at tage med, da det næsten er det eneste du magter at gå i.
  • Billeder og pynteting til værelset, for at gøre dit værelse hyggeligere og mere personligt.
  • At fortælle dine forældre, venner og veninder adressen, så de kan sende dig et brev eller en hyggelig pakke.
  • At I altid kan koordinere i huset og på værelset, hvem der for eksempel sørger for, musikanlægget eller det store lækre spejl, så i ikke alle sammen tager det med.
  • At skrive dit navn og elevnummer på dine ting, hvis du låner dem ud, så du er sikker på, at få dem tilbage.

Det er altså ikke så vigtigt, hvad du har på, bare det er rart at have på.

Husk altid det gode humør og vær åben overfor nye ting og nye mennesker. Det kommer du længst med. Der vil altid være udfordringer, men det er en del af (efterskole)livet, og de vil kun gøre dig stærkere.

Vil du læse mere om hvordan du kommer til at bo, eller om livet på skolen mens du er på Livsstilsefterskolen Hjarnø? Så gør det allerede nu, og glæd dig et fantastisk efterskoleår.

Prøv efterskolelivet af

Se vores faciliteter

Så skriv eller ring til os.

line.hansen@bgi.dk eller 60988040