Natur og friluftsliv - vandre, cykle, fiske, overnatning i det fri...

... og vi kunne blive ved. Natur og friluftsliv udfordrer dig med masser af oplevelser i det fri. Vi skal fiske, bygge lejr, lave mad over bål og sove under åben himmel. Du får jord under neglene, vildmarkstricks og havudsigt - kort sagt;  masser af frisk luft, og det gode er, at du kan være med, uanset din frilufts-erfaring. 

Vi lytter også til, hvad du, som elev, har lyst til at prøve. Kort sagt bruger vi alle naturens elementer og er ude året rundt. 

Efterskolen på Hjarnø ligger midt i fantastisk uforstyrret natur, omgivet af hav. Her er rig mulighed for at bruge naturen på spændende måder. Vi går, cykler, vinterbader eller dyrker yoga med udsigt over havet. Vi dyrker selv f.eks. krydderurter og bruger grøntsager og andre madvarer, som er dyrket på øen. I det hele taget, bruger vi friluftsliv og naturen som ramme for flere af vores aktiviteter. Det skal både være sjovt, udfordrende og udviklende at være sammen, og fællesskab og sammenhold bliver styrket, når du f.eks. ligger under stjernehimlen med udsigt til havet efter en sjov dag med masser af udfordrende aktiviteter. Vi udnytter det gode vejr, så længe vi kan, og udfordrer os selv, når kulden viser tænder.

Friluftsliv og udeliv er en del af Sundhed og idræt mindst en gang ugentligt, og her kan valgfagene være fiskeri, lejrlivet, vinterbadning, mindfullness i naturen og meget andet.

Ture - både i nærheden og til udlandet

I september tager vi på vores første fælles tur for at lære hinanden endnu bedre at kende. Turen går ud i det fri til et sted i Europa. Vi skal være aktive sammen, hygge og have det sjovt.

I januar tager vi med resten af BGI akademiet til Østrig på ski, og hvad enten du er nybegynder eller rutineret, gør vi dig klar til en uge med sne under fødderne. Selvfølgelig med udgangspunkt i dit niveau. 

I foråret venter endnu en tur langt væk fra Hjarnø. En fed og udfordrende udlandstur, som vi træner op til lige fra skoleårets start, og som binder sløjfe om alle skolens fokusområder i løbet af dit år. Destinationen fastlægges først hen i skoleåret, da du og dine kammerater har medindflydelse på turen, men vi kan røbe, at der er MASSER at glæde sig til.  

Se alle fokusområder

Se vores faciliteter

Se alle

Test efterskolelivet på camp

Se alle

Vil du vide mere?

Kontakt os

Vi benytter cookies

OK