Musik, design, jagt, foto, håndværk eller madlavning? Glæd dig til et væld af kreative aktiviteter

Det kreative vægtes højt, fordi det udvikler og udfordrer dig. Og uanset om du foretrækker kamera, plecter, pensel eller pallet(ske), er der et VÆLD af muligheder for at finde netop det, du synes er sjovt.

En af dine første opgaver bliver, sammen med de andre elever, at sætte din årgangs præg på skolen - især dit hus og dit værelse.

Vi bruger billedkunst, grafik (og viden om design) i undervisningen til præsentationer og fremlæggelser. Og også musik og håndværk bliver kombineret med andre fag i løbet af året som fx dansk, matematik, geografi og bevægelse. Som på mange andre efterskoler vil musik også blive en del af hverdagen. Vi bruger sang og musik i forbindelse med morgensang, i undervisningen og rundt om bålet, når vi hygger os sammen. Og er du glad for at spille et instrument, eller har du lyst til at lære at spille et, så kan du være med på vores samspilshold, som mødes en gang om ugen.

Kort sagt er der rigeligt at glæde sig til, og du er selv med til at bestemme, hvad vi skal fokusere på, det år du går her. Her er plads til alle interesser - uanset om du drømmer om at blive blogger, kok, fotograf, youtuber eller noget HELT andet.

Kreative fag i din frie tid

I din frie tid har du adgang til vores forskellige værksteder, lokaler og materialer. Foredragssalen kan omdannes til kor- og musiklokale med plads til bands, krea-lokalets dør står altid på klem og dine undervisere, som også er en del af din frie tid, står altid klar med råd, vejledning, aktivitetsudbud eller bare en hyggesnak.

Se alle fokusområder

Se også vores faciliteter

Se alle

Test efterskolelivet på camp

Camps, aktiviteter og besøgsdage

Nyheder

Se alle

Vil du vide mere?

Kontakt os

tlf.: 75681022 eller mail: info@bgi.dk

Vi benytter cookies

OK