Fitness og styrketræning på Livsstilsefterskolen byg muskler, styrk dig selv og din krop

I fitness og styrketræningen lægger vi vægt på den gode oplevelse og den gode stemning. Her er plads til alle og udfordringer for alle niveauer - uanset om du er vant til at styrketræne, eller skal i gang for første gang.

Nogle elever begynder helt uden erfaring og starter med at lære, hvordan man bruger maskinerne og udstyret, andre kommer med mere erfaring. Fælles for alle er lysten til at udvikle sig, uanset hvad dit mål måtte være. Det vigtigste er, at du er klar til at udfordre dig selv - med dine kammerater på sidelinjen, parat til at heppe på dig.

Please accept marketing cookies to watch this video

Skærmbillede 2022-04-11 kl. 12.31.40.png

Fitness er et af de steder på Livsstilsefterskolen, hvor der (næsten) altid er liv. Både i timerne, i fritiden og om aftenen - og det er ikke uden grund. Noget af det første du oplever, når du træder inden for, er nemlig den positive stemning. Vi hjælper, støtter og hepper på hinanden, og der er altid en positiv indstilling overfor hinanden. På den måde får vi alle en langt bedre træningsoplevelse - og endnu større lyst til at tilbringe mere tid og flere kræfter. 

Skærmbillede 2022-04-11 kl. 12.30.44.png
"Jeg trænede ikke, før jeg startede på Hjarnø. Men nu der træner jeg ret meget. For selvværd, selvtillid, min tro på mig selv, og ja, bare fordi det er hyggeligt. Træningen giver en god følelse i kroppen, og der er bare et sindssygt fedt fællesskab her.”

Malthe, 8. klasse

Skærmbillede 2022-04-11 kl. 12.34.29.png
"Vi starter som regel med at vi har noget teori, det kunne være om muskler, og så efter har vi fri træning, hvor vi evt. kan få hjælp af vores personlige trænere."

Laura, 9. klasse,

Skærmbillede 2022-04-12 kl. 11.27.55.png

Kenneth Stigers, lærer og underviser i styrketræning

"Jeg er vild med den stemning, der er i fitnesscenteret –især også om eftermiddagen og aftenen, hvor der ikke er undervisning, men eleverne selv fylder lokalet for at bygge muskler, smide fedt eller måske begge dele. Jeg underviser selv i styrketræning, og her underviser jeg de elever, som gerne vil bygge muskler.

Oprindeligt er jeg uddannet lærer. Siden har jeg dog også uddannet mig som personlig træner og kostvejleder. Min største passion er træning og sund livsstil. Netop derfor valgte jeg at blive lærer på Livsstilsefterskolen Hjarnø."

Fuldt udstyret fitnesscenter

I fitnesscentret finder du træningsmaskiner til hele kroppen og et bredt udvalg af cardio-maskiner som f.eks. løbebånd, crosstrainere, ro-maskine, cykler, liggecykler og lignende. Din træning tager udgangspunkt i dine mål - og højde for eventuelle skader. Vi planlægger dine træningspas sammen, ud fra erfaring, mål, motivation og eventuelle udfordringer/skader. Vi skadesbehandler ikke på skolen, men vi har en fysioterapeut tilknyttet på Gramvej, hvis du skulle få brug for det. På den måde får du de bedste rammer for din træning.

Skærmbillede 2022-04-11 kl. 12.32.29.png

Vil du vide mere?

Kontakt vores administration
Tilmeld mig Livsstilsefterskolen Hjarnø

Vi benytter cookies

OK