Boost dit selvværd og find styrken

Tør du udfordre dig selv, og den måde du er sammen med andre på? Måden du tænker om dig selv? Perfekt! Så glæd dig til at udvikle dig, opdage nye muligheder og rykke dig. Både når det gælder bevægelse, dine skolefag, venner, veninder - og dig selv! 

Du begynder din livsstilsændring i fællesskab med dine nye venner på skolen, men den egentlige udvikling sker i dig selv. Sundhed handler ikke kun om dit fysiske helbred; den mad du spiser, eller hvor meget du bevæger dig. Sundhed handler også om, hvordan du har det. Om du er glad, og om du har det godt, både alene og sammen med andre. 

Derfor fokuserer vi også på selvværd, selvstændighed og personlig udvikling. Du får værktøjer at arbejde med, både alene, i fællesskab med andre, og sammen med vores dygtige undervisere, coach og vejledere tilknyttet skolen. Dine undervisere er vant til at arbejde med unge og motivation, selvværd og selvtillid og vil være en del af din udvikling fra dag 1 .

Din vej til styrket selvværd sker dels gennem alle de ting, vi laver sammen på skolen. For eksempel i de boglige fag, i sundhedsfagene, gennem samtaler med din huslærer og din sundhedsvejleder, gennem mindre grupper, og gennem temadage, samlinger og forskellige aktiviteter, hvor vi har fokus på selvværd og det gode fællesskab flere gange om året.

Se alle fokusområder

Se alle

Se vores faciliteter

Se alle

Test efterskolelivet på camp

Se vores Camps og aktiviteter

Vil du vide mere?

Kontakt vores administration

Vi benytter cookies

OK