Bliv glad for at bevæge dig og for at udfordre dig selv med nye former for bevægelse og boldspil

På Livsstilsefterskolen Hjarnø bliver du en vigtig del af holdet fra dag 1. Her er ingen førstevælgere, sidstepladser eller bænkevarmere. Ingen skelnen mellem at være god eller dårlig, hurtig eller sidst. Bevægelse skal være sjovt, og det bliver det. Også for dig.

Bevægelsesfagene er ekstremt varierede og planlagt efter, at det skal være sjovt at bevæge sig. Vi kaster os ud i bevægelse, som du måske aldrig har prøvet før, og vi gør det på dit niveau med fokus på samspil og fællesskab. Du og dine nye venner får fx boldspil, dans, gymnastik, fitness og friluftsliv. For bare at nævne et par eksempler, men du kommer til at prøve mere end det.

I løbet af året prøver du nemlig rigtig mange bevægelsesformer af - både inde og ude - fra kampsport og fodbold til jagt, yoga og gåture . Du får en smagsprøve på hele palletten, så du finder det, du synes er sjovt og godt for dig.

Bevægelsesfagene tager højde for alle niveauer, så du kan være med, uanset, om du har været mest vant til at bevæge dig eller sidde stille. Hver dag begynder med bevægelse inden morgenmaden, og vi er aktive igen senere på dagen i linjefaget "Sundhed og idræt". I det fag er vi alle fælles i de første uger, men fra ca. 1. oktober bliver linjefaget "Sundhed og idræt" til valgfag, hvor du vælger de aktiviteter, du ønsker at prøve i den kommende 6-8 ugers periode.

Kort sagt er der masser at glæde sig til!

Bevægelse i din frie tid

I din frie tid er det altid muligt for dig at bruge fitnesscentret eller boldbanerne, at løbe, gå korte eller lange ture, eller cykle på Hjarnø. Dine undervisere står også altid klar til at hjælpe med spørgsmål, fælles aktiviteter eller hold i fx kampsport, zumba, håndboldfitness eller noget helt fjerde.

Se alle fokusområder

Test efterskolelivet på camp

Se alle

Se vores faciliteter

Se alle

Vil du vide mere?

Kontakt vores administration

Vi benytter cookies

OK