Linje og fokusområder på Livsstilsefterskolen Hjarnø

På Livsstilsefterskolen Hjarnø har du, og dine kammerater, alle valgt samme linjefag, nemlig Sundhed og livsstil. Linjen, og livet på efterskolen, byder på en lang række forskellige aktiviteter, projekter og fag med tilknytning til vores 4 fokusområder. Du kommer til at udfordre dig selv med både nye og velkendte aktiviteter, bevægelsesformer og fag. I løbet af året får du desuden mulighed for at fordybe dig ekstra i de fokusområder, aktiviteter og temaer, som du synes allerbedst om, afhængig af dine mål og personlige interesser. Det gør du, når du vælger valgfag.

Fokusområderne og skolens aktiviteter støtter op om hinanden på kryds og tværs - og om de fag, du skal have i 8., 9. og 10. klasse. Det betyder, at vi nogle gange har undervisning, der ligner dén du har haft i folkeskolen, men tit vil vi også kombinere fagene på temadage eller  trække de forskellige fokusområder med ind i den boglige undervisning. 

Sundhed fylder naturligvis rigtig meget. Både din fysiske sundhed, hvor vi fokuserer rigtig meget på bevægelse, og på den mad vi spiser, men også på din mentale sundhed. Det vil sige, hvordan du går og har det indeni.

Derudover vil fokusområderne håndværk, design og musik, fitness og styrketræning, samt udeliv og natur være en stor del af året. Vi bevæger os, styrker kroppen, laver mad og lærer i naturen, og vi bruger håndværk og kreative metoder til at blive klogere på os selv og verden omkring os. 

I løbet af året kan du fordybe dig ekstra i de fokusområder, aktiviteter og temaer, som du synes allerbedst om, afhængig af dine mål og personlige interesser. Det gør du, når du vælger valgfag.

Læs mere om Undervisning og Valgfag

Vil du vide mere?

Kontakt vores administration

tlf: 75681022 eller mail: info@bgi.dk

Vi benytter cookies

OK