Fokus- og interessefag på Livsstilsefterskolen Hjarnø

På livsstilsefterskolen Hjarnø vælger du ikke én linje. I stedet får du mulighed for at prøve mange forskellige fokus- og interesse-fag i løbet af året. På den måde får du lov til at udfordre dig selv med både nye og velkendte aktiviteter, bevægelsesformer og fag. I løbet af året får du mulighed for at fordybe dig ekstra i de fag, temaer og områder, som du synes allerbedst om, afhængig af dine mål og personlige interesser. 

Fokusfagene støtter op om hinanden på kryds og tværs - og om de fag, du skal have i 8., 9. og 10. klasse. Det betyder, at vi nogle gange har undervisning, der ligner dén du har haft i folkeskolen, men tit vil vi også kombinere fagene på temadage. Temaerne vælger vi både i fællesskab og hver for sig, så du får lov til at arbejde med dig selv, og med hvad der interesserer dig og giver dig energi. 

Sundhed fylder naturligvis rigtig meget. Både din fysiske sundhed, hvor vi fokuserer rigtig meget på bevægelse, og på hvad du spiser, men også på din mentale sundhed, hvordan du går og har det indeni.

Derudover vil temaerne Håndværk, Design og Musik og Natur og Friluftsliv være en stor del af året. Vi bevæger os, laver mad og lærer i naturen, og vi bruger håndværk til at blive klogere på os selv og verden omkring os. 

Vi benytter cookies

OK