Thilde Hvid Kuhlmann

"Jeg kan helt klart mærke forandring og udvikling, fra da jeg startede til nu.
og at det at møde nye mennesker er en god ting."

Thilde - 72.jpg
Jeg kan huske, at jeg var nervøs. Jeg var bange for, at jeg ikke ville få nogen venner og at jeg ikke ville falde ordentligt til. I starten var det lidt akavet, men meget hurtigt kunne man mærke folk var imødekommende og venlige, så nervøsiteten forsvandt. Et af mine højdepunkter er helt klart introugen. Du lærte alle at kende, der var fede konkurrencer og man fik det mere behageligt med folk. Det var en god start, og generelt sker der hele tiden noget nyt og sjovt på skolen. Jeg kan helt klart mærke forandring og udvikling, fra da jeg startede til nu. Jeg har lært at se ting fra et andet synspunkt, at det er okay at prøve nye ting, og at det at møde nye mennesker er en god ting. Jeg kan mærke på mig selv, at jeg ikke overtænker alting, og at alting ikke skal gå så stærkt.

Thilde Kuhlmann, 8. klasse

Mød flere elever

Se alle Elevudtalelser
Hør mere omLivet på skolen