Jonas Prammann Jørgensen

Inden jul havde jeg tabt mig ca. 13 kg.
Det var næsten bare af at være her og følge dagenes programmer.
Jeg er også blevet mere selvstændig. Jeg kan klare mere selv og gør mere selv.
Jeg har lært mine grænser at kende - og rykket dem.
Jeg har lært mig selv bedre at kende.

jonas_1.jpg
Jeg synes, det er rart at gå her. Vi er ligesom en stor familie. Her på skolen kan jeg være mig selv, den jeg egentlig er, og gerne også vil være sammen med andre. Både socialt og skolemæssigt. Jeg har fået rigtig mange gode venner. Både fra mit hus og fra de andre huse. De respekterer mig for den jeg er. Det er rigtig dejligt. Vi er gode til at snakke med hinanden om alting. Både de gode og de hårde ting, og jeg synes, jeg er blevet bedre til at lære nye mennesker at kende. Til bare at snakke med nogen og springe ud i det. Jeg tror faktisk, at det vigtigste, jeg tager med hjem, er at jeg skal huske bare at være mig. Jeg kom med det mål at møde, og få, flere venner, men jeg kom også for at tabe mig og for at blive bedre i de boglige fag. På skolen har jeg lært at spise sundere og kun spise de måltider, jeg har brug for. I de boglige fag går det meget bedre. Før jeg startede her, fik jeg 00 og 02. Nu får jeg 4 og 7 taller. I starten af skoleåret turde jeg ikke læse noget op eller gå op og fremlægge. Det tør jeg godt nu.

Jonas Prammann Jørgensen, elev i 8. klasse (fortsætter på skolen i 9. klasse)

Mød flere af vores elever

Se alle Elevudtalelser
Hør om Livet på skolen