Johannes Rosengren

Johannes - 70.jpg
Den smukke natur giver en fri følelse, og det at der er så mange muligheder og så meget plads er bare noget helt specielt i sig selv. Hjarnø er jo noget helt andet end storbyen, så at komme væk fra storbyen var godt. Det gav samtidig en ro i mig og en masse ekstra energi, der kunne blive brugt på at være aktiv. I starten var det lidt hårdt, men jeg faldt hurtigt til, og fik mig nogle fede venner. Jeg kom på et godt værelse med to virkelig nice roomies. Jeg føler, at der er plads her på Hjarnø. Man kan jo løbe en tur ned til vandet og tage sig en dukkert, eller løbe langs vandet, ned i den ene ende af øen og op igen. Der er så mange muligheder, og det hele kommer af sig selv, med masser af sjove aktiviteter og andet, føler jeg mig nu meget mere “loose” i det. Det nyder jeg. Jeg løsner ligesom stille og roligt op, og bliver samtidig fyldt med faglig viden, og ved siden af det - viden om mig selv.

Johannes August Grimstad Rosengren, 9. klasse

Mød flere elever på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Mød flere elever
Hør mere omLivet på skolen