Tag din klasse med på lejrskole, motionsdag, temadag

Kunne i tænke jer at bruge Livsstilsefterskolen Hjarnø og dens faciliteter til en temadag eller lejrskole? Så har i muligheden.

Efterskolen har nogle spændende og idylliske rammer til lejrskole eller temadage af enhver art. I kan kan kombinere jeres fagdag eller ophold med nogle af de muligheder som øen Hjarnø i sig selv byder på. Eksempelvis historier fra vikingetiden, natur og biologi. Vi hjælper gerne med at formidle kontakten til de lokale, som laver traktorsafari, kulinariske vandringer mm. 

Udover trænings- og undervisningsfaciliteter både inde og ude har i mulighed overnatning. Skolen har 22 værelser med plads til 2 eller 3 personer på hvert værelse. Værelserne lejes også ud som enkeltværelser, hvis i ønsker det.

I kan leje køkkenet og selv sørge for mad eller vi kan sørge for sund og varieret mad, som tager hensyn til eventuelle allergier under jeres ophold. I kan frit benytte opholdsstuen, spisesalen, og alle vores udeområder på skolen med multibane, fodboldbane, bålplads og terrasse med grill.

Der er også mulighed for at leje foredragssalen, undervisningsfaciliteterne, naturfagslokalet, spa og wellnessområdet til.

Vi kan sammensætte en løsning, der passer lige nøjagtigt til dét, i har brug for. 

Find og print vores udlejningsmateriale her.

Faciliteter

  • Foredragssal med plads til 100 pers. med alt i AV udstyr og wifi. Den kan indrettes efter behov, fx til konference, gruppearbejde eller yoga.
  • Klasselokaler med alt i AV udstyr og wifi.
  • Naturfagslokale
  • Opholdsstue med billardbord og bordfodbold.
  • Wellnessområde med spa, koldtvandskar og sauna.
  • 22 værelser med plads til i alt 60 overnattende gæster.
  • Spisesal med plads til 100 personer. I kan selv stå for maden, eller I kan overlade det til os at stå for sund og lækker mad.
  • Mulighed for udendørs aktiviteter på vores boldbaner, bålplads og udendørs miljøer.

Se alle vores faciliteter

Se alle

Vil du prøve efterskolelivet af?

Se alle
Vil du vide mere?

Så skriv eller ring til Line
Tel. 60988040 eller line.hansen@bgi.dk

Vi benytter cookies

OK