Vi kan, vi vil og vi gør det (sgu)!

Velkommen til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi møder de unge og arbejder med sundhed og fælleskab i et fagligt perspektiv.

Du er måske blandt vores samarbejdspartnere. Du overvejer måske at søge job på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Eller måske arbejder du et sted, hvor du møder de unge mennesker, som kunne have glæde af et efterskoleår på Hjarnø, og derfor vil du gerne vide mere om vores tilgang og metoder.

Vores tilgang

På Livsstilsefterskolen Hjarnø bestræber vi os på at være proaktive, og vi brænder for det, vi laver. Vi ser mulighederne frem for begrænsningerne, når det gælder eleverne, hinanden og vores samarbejdspartnere. Vi møder hinanden og andre positivt, åbent og tillidsfuldt.

På Livsstilsefterskolen Hjarnø ønsker vi tværfaglighed og helhed. Vi arbejder sammen om, at eleverne får det bedste efterskoleår. Med vi, mener vi lærere, pædagogisk personale, sundhedsfagligt personale, køkkenpersonale, servicepersonale og administrativt personale. Tæt samarbejde er en nødvendighed for, at vi sammen med eleven kan sikre et helhedsorienteret efterskoleår med eleven i centrum, samtidig med, at vi arbejder for det stærke, anerkendende og trygge fællesskab.

Vi stræber efter, at alle elever udfordres tilpas meget med henblik på, at de udvikler sig og styrker deres selvværd. En del af det arbejde ligger i, at vi giver dem trygge rammer og omgivelser, hvor de kan udfordre sig selv.

På Livsstilsefterskolen er der stor rummelighed og plads til forskellighed. Vi vil som undervisere, voksne og som rollemodeller for de unge, signalere at vi er ærlige, troværdige, forstående og menneskelige. Vi arbejder ud fra at eleverne skal opleve at vi vil dem, har tid og overskud i situationen, så de føler sig set og hørt, samt mødt, der hvor de er.

Læs mere om opfølgning og fastholdelse (for elever)

Tilskud og støtte til et efterskoleår

Det er muligt at søge om støtte til et efterskoleår på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Kontakt Line Stausgaard Hansen på tlf.: 60988040 eller mail: line.hansen@bgi.dk og hør om mulighederne.

Besøgsdage og rundvisning

Det er muligt at komme på besøg på skolen, få rundvisning og stille spørgsmål. Vi har en række fastlagte besøgsdage hen over året, men det er også muligt at kontakte os, hvis I har særlige ønsker og behov i forhold til rundvisning og spørgsmål.

Pjecer og materialer

Ønsker du at få tilsendt vores trykte pjecer og plakater for Livsstilsefterskolen Hjarnø med henblik på et efterskoleår?

Så kontakt os på info-hjarnoe@bgi.dk

Vores folder for camps på Livsstilsefterskolen Hjarnø finder du herunder

Aktiviteter på Livsstilsefterskolen Hjarnø 2019-20 (PDF)

Så ring eller skriv gerne til