Vi kan, vi vil og vi gør det (sgu)!

Velkommen til dig, som gerne vil vide mere om, hvordan vi møder de unge og arbejder med sundhed og fælleskab i et fagligt perspektiv.

Du er måske blandt vores samarbejdspartnere. Du overvejer måske at søge job på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Eller måske arbejder du et sted, hvor du møder de unge mennesker, som kunne have glæde af et efterskoleår på Hjarnø, og derfor vil du gerne vide mere om vores tilgang og metoder.

Vores tilgang

På Livsstilsefterskolen Hjarnø bestræber vi os på at være proaktive, og vi brænder for det, vi laver. Vi ser mulighederne frem for begrænsningerne, når det gælder eleverne, hinanden og vores samarbejdspartnere. Vi møder hinanden og andre positivt, åbent og tillidsfuldt.

På Livsstilsefterskolen Hjarnø ønsker vi tværfaglighed og helhed. Vi arbejder sammen om, at eleverne får det bedste efterskoleår. Med vi, mener vi lærere, pædagogisk personale, sundhedsfagligt personale, køkkenpersonale, servicepersonale og administrativt personale. Tæt samarbejde er en nødvendighed for, at vi sammen med eleven kan sikre et helhedsorienteret efterskoleår med eleven i centrum, samtidig med, at vi arbejder for det stærke, anerkendende og trygge fællesskab.

Vi stræber efter, at alle elever udfordres tilpas meget med henblik på, at de udvikler sig og styrker deres selvværd. En del af det arbejde ligger i, at vi giver dem trygge rammer og omgivelser, hvor de kan udfordre sig selv.

På Livsstilsefterskolen er der stor rummelighed og plads til forskellighed. Vi vil som undervisere, voksne og som rollemodeller for de unge, signalere at vi er ærlige, troværdige, forstående og menneskelige. Vi arbejder ud fra at eleverne skal opleve at vi vil dem, har tid og overskud i situationen, så de føler sig set og hørt, samt mødt, der hvor de er.

Pjecer og materialer

Ønsker du at læse og printe en eller flere af vores pjecer finder du dem i menuen nedenunder. Ønsker du at få tilsendt trykte pjecer, som du kan udlevere til de børn og unge, hvor det giver mening?

Så kontakt os på info-hjarnoe@bgi.dk

Aktiviteter på Livsstilsefterskolen Hjarnø 2019-20

Har du spørgsmål eller er der noget du gerne vil have uddybet?

Så ring eller skriv gerne til
Line Hansen, tlf. 60988040 eller mail: line.hansen@bgi.dk